Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Никор 85/1.8 - ПРОДАДЕН
Автор: marrrto   
Дата:   09-10-10 17:30

Продавам обектив Никор 85/1.8. Купуван е от фотопавилион, гаранцията му е изтекла. Използвал съм го много малко - няма никакви забележки, нито следи от употреба. Снимки на обектива няма да качвам защото е неразличим от нов като състояние.
Към обектива има предна, задна капачка, сенник и УВ филтър.
Намира се в София.
ЦЕНА; 650лв.

Забележка; Пускам обектива в продажба, защото в момента съм решил да сменям системата, но си запазвам правото във всеки един момент да го сваля от продажба.

При интерес ЛС.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Никор 85/1.8
Автор: pumabg   
Дата:   09-10-10 19:16

Виж сега пич, много рядко си позволявам да правя забележки на някой, въпреки, че по някога едвам се сдържам… За разлика от други тук, които махат с пръстче на всяка тема. Но ти направо прекали! Снимки нямало да качваш, запазваш си правото когато ти скимни да се откажеш от продажба …
И на всичко отгоре продаваш обектив без гаранция /все едно това е нещо тоолкова ненужно/и на цена пренебрежимо малко по ниска от тази в магазина …
Ти тук хората за идиоти ли ги мислиш ? Проблема на всеки един обектив на старо е че никога не можеш да разбереш, колко е снимано с него/колкото и добре да изглежда/. И за това излезели от магазина особено без гаранция цената му е на половина ..
Thing about it !

Дата:   09-10-10 19:26

Сега, няма да влизам в нахалния ти и безпардонен тон. Ако си погледнал три поста по-надолу има подобна обява и цената е цъщата. Не ви ли писна в тоя форум да си чешете езиците бе хора? Една стока се продава за толкова за колкото се разберат продавача и купувача. На тебе като не ти харесва, недей да спамиш темата. Дигаш се отиваш в магазина и си го купуваш! А ако искаш се пазариш на ЛС! С какво съм прекалил бе пич? Нещо съм те засегнал или какво? Да няма да качвам сним ки защото всеки знае какъв е този обектив и всеки знае как изглежда НОВ обектив. Моя изглежда точно така!
И май ти мислиш хората за идиоти! Я се опитай да си намериш такъв Никор за 400лв?!?!?!

Автор: nikton1954   
Дата:   09-10-10 20:12

Не му се връзвай.Много ясно, че можеш да го продаваш за колкото искаш и да го свалиш от продажба когато искаш, твой си е.

[smilie21]

Дата:   09-10-10 20:14

И като всеки нормален "продавач" съм отворен за разумни коментари на цената!

Дата:   09-10-10 21:50

Желязна логика Никтоне!!! Да разбирам ли че ако ми влезнеш в кафето мога да те изритам когато и за каквото си искам ? Ами в магазина? Мой е! Пускам, който искам и когато искам…и тн. и тн… Е точно заради такава логика сме на това дередже… Всеки си продава теориите и всеки си прави каквото си иска . За това тази държава не се управлява от рационални правила а хората нямат критерии за нищо. Това тук е виртуален базар и трябва да има правила . Ок има има правила на сайта, но не мислиш ли че трябва да има и „добри търговски практики”? Ако всеки така тръгне да си щрака примерно по 2-3 годинки и да продава после с 15% „отстъпка” мислиш ли че някога тук ще се развие добър вторичен пазар?
Демокрацията още от 89г. я разбрахме криво и продължава да „дълбаем” в грешната посока!
Някой ще каже даде ама търсенето определя предлагането! Ами и това не е така! Особено ако живееш в България! Тук хитрия и тариката определят цените, липсата на държавна политика определят цените, липсата на гражданско общество определят цените, абе всичко само не и търсенето. Като добавим и лошите търговски практики, картелите, нелоялната конкуренция и всички теории на един млад икономист отиват по дяволите!
Като ти гледам снимката си на малко повечко годинки от мен и все си мисля, че тия неща би трябвало да са ти ясни … Аз нямам проблем с момчето, но имам проблем с това някой да ме прави на идиот! Обявите тук не са поименни, което означава, че към всеки нас е адресирано това предложение, включително и към мен.

Дата:   09-10-10 21:51

Държа да се извиня на автора на обявата обаче заради тона и грешката, която допуснах още в началото.
Този обектив е твърд и без мотор, което говори, че ако стъклото е добро и след 10 години може да държи цена. Въпреки това липсата на гаранция и невъзможността да се разбере на колко реално кадъра е обективът трябва да се усеща повечко в цената
Cheers man - поне ти вдигаме темата
[beer]

Дата:   11-10-10 08:50

Публикацията е редактирана (13-10-10 19:41)

Дата:   13-10-10 19:42

ПРОДАДЕН!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР