Автор: pumabg
Дата: 09-10-10 21:50
Желязна логика Никтоне!!! Да разбирам ли че ако ми влезнеш в кафето мога да те изритам когато и за каквото си искам ? Ами в магазина? Мой е! Пускам, който искам и когато искам…и тн. и тн… Е точно заради такава логика сме на това дередже… Всеки си продава теориите и всеки си прави каквото си иска . За това тази държава не се управлява от рационални правила а хората нямат критерии за нищо. Това тук е виртуален базар и трябва да има правила . Ок има има правила на сайта, но не мислиш ли че трябва да има и „добри търговски практики”? Ако всеки така тръгне да си щрака примерно по 2-3 годинки и да продава после с 15% „отстъпка” мислиш ли че някога тук ще се развие добър вторичен пазар?
Демокрацията още от 89г. я разбрахме криво и продължава да „дълбаем” в грешната посока!
Някой ще каже даде ама търсенето определя предлагането! Ами и това не е така! Особено ако живееш в България! Тук хитрия и тариката определят цените, липсата на държавна политика определят цените, липсата на гражданско общество определят цените, абе всичко само не и търсенето. Като добавим и лошите търговски практики, картелите, нелоялната конкуренция и всички теории на един млад икономист отиват по дяволите!
Като ти гледам снимката си на малко повечко годинки от мен и все си мисля, че тия неща би трябвало да са ти ясни … Аз нямам проблем с момчето, но имам проблем с това някой да ме прави на идиот! Обявите тук не са поименни, което означава, че към всеки нас е адресирано това предложение, включително и към мен.
|
|