Автор: fpx
Дата: 05-11-10 09:09
Можах да го тествам до толкова, че да огледам корпуса и да видя, че няма пукнатини. След което започнах да се паникьосвам за историята с изтощената батерия, куриера даваше зор. Успях да я заредя до толкова, че да направя една контролна снимка с която да се поуспокоя, че сякаш няма надраскано по матрицата и обектива и това беше.. Даже не разбрах дали автофокуса и стабилизатора работят, щото постоянно казва - няма ток.
Днес го пробвах - фокуса си работи, за стабилизацията не мога да преценя - не виждам никаква разлика реално...
Филтъра, освен в стандартната си кутийка, в която има уплътнение, го беше напъхал в още някаква история за "защита", та чак после видях, че е спукан. Иначе ми е пратил някакъв смотан сенник за обектива с бележката "подарък е, за първо време"...
Съгласих се да го взема, понеже се надявах, че този въпросният Иван не е чак толкова противен и едва ли ме е излъгал за тези работи - просто батерията е изтощена. Не ми се разправяше да връщам пратката, че да се разправяме, да ми я праща пак със заредена батерия и т.н.. Забравих да спомена, че от много бързане последно погледнах гаранцията най-накрая и с ужас разбрах, че наистина е Юли месец, ама миналата година..
Между 1492 и 26000 кадъра има не просто МАЛКА разлика. Купих го защото според продавача беше купен "наскроо - юли месец" и защото беше на 1500 кадъра - тоест с надеждата, че е "съвсем малко използван". Дори грипа е изтъркан.
Иване, странно къде изчезна и защо не ми отговаряш. Сега трябва да почна да ти звъня ли?
Аман от такива лъжци!
|
|