Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 батериен грип за D80
Автор: yavorberov   
Дата:   14-07-10 16:54

Търся си само батериен грип за Д80/Д90. Не държа да е никонски, важното е да работи с пълна функционалност и по възможност с адаптор за АА батерии. Предложения за Никонски втора ръка и нови Аналози на цена над 70-90 лв не ме интересуват. Предложения Тук или на Л.С.

Отговори на това съобщение
 Re: батериен грип за D80
Автор: slyn4ogled   
Дата:   14-07-10 21:37

Сори за спама, но дори да е нов аналог, под 120-130лв няма как да стане. Аз имам чисто нов аналог, с приставката за АА-батерии - ако имаш интерес, пиши на лични да видим дали ще се разберем.

Дата:   15-07-10 12:45

Аз не държа да е нов, а да работи.

Нов аналог на батериен грип с подарък дистанционно ще ми дойде то ибей Германия с транспорта за 90 лева, миналата година имаше на Бауър нов аналог за около 100 в България.

А преди няколко седмици видях да се продава ТОВА на цена 240 лева и даже някой си го беше купил.
Ако ми се дават 240 лева ще дам още 30 и ще си купя нов никонски с гаранция. Но за апарат, който вече не струва повече от 600-700 лева не си заслужава инвестицията за нов грип.

Автор: tbby   
Дата:   15-07-10 15:29

Ами поръчвай от ebay!
При това положение не знам защо пускаш обява изобщо...
Хората все пак искат да припечелят някой лев, никой няма да ти го даде колкото го е купил, нали?

Дата:   15-07-10 17:29

Ами моя не само е нов, но и работи. А и не му слагам надценка над доставната цена. Но... всеки си решава за себе си [cool]
Но наистина, ако е така въпроса - ebay е мястото за автора на обявата.

Дата:   16-07-10 14:13

*Автор: tbby
Дата: 15-07-10 15:29

Хората все пак искат да припечелят някой лев, никой няма да ти го даде колкото го е купил, нали?

Да, да припечелиш разбирам 20-30% надценка за главоболията ама 120% си е ... Пък и се предполага, че не за печалба ги купува човек тези глупости от интернет, а да ги пробва и ако не го кефят ги продава.

*Автор: slyn4ogled
Дата: 15-07-10 17:29

Ами моя не само е нов, но и работи. А и не му слагам надценка над доставната цена. Но... всеки си решава за себе си

М цена не си казал. Пък съм и сговорчив понякога [smilie7]

А ииначе съм стиснат, не заради друго ами финикийците се покриха и никакви ги няма напоследък.
А грипа си е лиготия и с него и без него все така лошо ще си снимам. [shtrak]

Публикацията е редактирана (16-07-10 14:21)

Дата:   16-07-10 23:01

Казах, че при интерес може да се разберем на лични - вече писах даже.

Дата:   21-07-10 11:31

За съжеление поради лошо стечение на обстоятелствата покупката се отлга за месец - два. Възникна ми неочакван акт от КАТ и парите за грип отиват в държавата. Иначе намерението е в сила.

Благодаря на всички за офертите.

Пожелавам успешни продажби и покупки ...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР