Автор: plamo
Дата: 11-05-10 18:26
Не ми се влиза в безмислени спорове, ще пусна само този пост достатъчно време си загубих с теб днес.
1. На твоите снимки не се вижда дефекта, за да си спорим отлепено ли е или надраскано.
2. Присъствах само като консултант на моя приятел и да, на него му казах че въпросната драскотина, или каквото е там, понеже е в края на лещата не би трябвало да влияе на снимките (но това беше докато още го разглеждахме на външен вид)
3. За любопитните ЛИНК на въпросните пробни снимки, да преценят сами за какво става въпрос(снимките са само на бленда 2.8 защото там е най-капризен, след тези резултати нямаше нужда от повече проби) а това че 8 месеца си снимал с този обектив и си нямал забележки незнам ...
4. След като ти показхме снимките свалени на лаптоп, ти започна да ни обясняваш как си го пращтал на ремот в София и дали знаем сервиз на Тамрон, защото Зентекс ти е отказал понеже работи само с Канон. На мен ми стана ясно че си бил наясно с проблема. А с последното което си написал "п.с. Явно маниерите на авто търговци са започнали много отдавна, още с продажбата на този обектив от съфорумец на мен." го потвърждаваш и продължаваш традицията.
5. След като бях много афектиран от това че съзнателно ни разкара напразно и мисля че всеки на мое място би бил, ти казах. "Ако ни платиш горивото за разкарването, няма да пиша във форума" (за да не ти правя мръсно), което е доста различно по смисъл от това "дай 40 лева или ще пиша във форума".
6. А пък това "аз бях доста търпелив, но не мисля,че друг ще е ако ме разбираш", ми звучи и малко като заплаха, и в тоя дух имаш късмет че разкара нас защото ако беше попаднал на други по-нетърпеливи както ти се изразяваш можеше пък те да постъпят различно и по-нетолерантно от нас.
7. няма нищо лошо в това че притежаваш повреден обектив, но го казвай за да не подвеждаш хората, може на някой да му трябва за резервни части и да ти предложи някаква цена която да те устройва.
Продължавам да смятам че не постъпи коректно, и ако не се бяхме разкарвали 260 км. нямаше да ми направи впечетление дори. Извинявам се ако съм те обидил с нещо. Успех с обектива.
|
|