Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HP 735 Photosmart - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   04-03-10 19:43

Здравейте ! Предлагам Ви още едно "фотосбиртаче" от далечните 2003-2004 година - HP 735 Photosmart .
Обикновен цифров апарат ,опит на известната марка да навлезе и на пазара за цифрова фотографска техника ,но според мене добре ,че се отказаха [smilie6]
Информация за модела в нета много ,но по-интересното е ,че това е лично моят апарат с който ми бе първият персонален допир с цифровата техника ( личен ,купен с много мерак 2004 година ).
Апарата го бях подарил на добър мой приятел преди някоя и друга година и днес отново е при мене - той си купи скъп CANON IXUS ,а това ми върна ...
Апарата е пазен изключително .Визуално има минимални ,почти незабележими следи от употреба - състояние 9/10
ПРОБЛЕМА е в техническата част - светкавицата не работи ( най-вероятно пробив или разпоен контакт на електролитния кондензатор за светкавицата ).
Апарата при нормално осветление ( дневна светлина ) е перфектен ,но снимки на слаба или нощни не стават .

Комплекта включва апарат ,връзка за ръка ,две добри батерии SANYO 1600 mAh и оригиналният му USB / PC кабел .
Към това аз давам и бонус от една също 3.2 MP антика от Polaroid - PDC 3030 -

http://www.dcviews.com/_polaroid/3030.htm
който не е в перфектно състояние ( ръждясали са някои от болтчетата на корпуса ,но не от отваряне ,а поради това ,че малко фирми работят с неръждаеми стомани [smilie5] ) и утре ще тествам технически поради липсата на 4 ААА батерии в момента ....[smilie2]

Цената на HP 735 с окомплектовката и Polaroid-a мисля да е 30.00 лева

Намира се в гр.Плевен ,но чрез ЕКОНТ може да достигне до Вас с опция за предварителен преглед .
За контакти моля използвайте лични или е-майл-а ми livanov@abv.bg

Реални снимки на "щракалките" ще поместя утре ..........

Отговори на това съобщение
 Re: HP 735 Photosmart ... 3.2 MP "сапунерче" + подарък
Автор: ogogogo   
Дата:   04-03-10 21:28

Имаш лично!!!

Re: HP 735 Photosmart ... 3.2 MP "сапунерче" + подарък
Автор: glorious   
Дата:   04-03-10 21:43

за 30лв ли, по - добре си ги остави, нямат ли по-висока сантиментална стойност?

Re: HP 735 Photosmart ... 3.2 MP
Автор: HP735   
Дата:   05-03-10 19:55

...аз не си продавам спомените ( дано се не налага в тези времена ), но си позволявам понякога да ги опреснявам .

текст

Това аз го купих ...просто заради сантименталността ,както казваш ,а и заради прекрасната окомплектовка .Не снимам с него .. просто хвърляйки поглед по ръбестото му тяло се връщам години назад [ezik]

Относно обявата ми по-нагоре - Polaroid-a е работещ ,снимащ по-зле от HP 735-цата ,ползващ 4 броя батерии тип ААА ( поради което се ядосах ,че нямам толкова в нас и купих за 45.00 лева 16 батерии VARTA[smilie5] )

Ето и обещаните снимки -

http://cmdj7.snimka.bg/business/hp-735-photosmart..............

а батериите SANYO не са по 1600 mAh ,а по 1700

ПРОДАДЕН !

Публикацията е редактирана (10-03-10 19:36)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР