Автор: HP735
Дата: 04-03-10 19:43
Здравейте ! Предлагам Ви още едно "фотосбиртаче" от далечните 2003-2004 година - HP 735 Photosmart .
Обикновен цифров апарат ,опит на известната марка да навлезе и на пазара за цифрова фотографска техника ,но според мене добре ,че се отказаха
Информация за модела в нета много ,но по-интересното е ,че това е лично моят апарат с който ми бе първият персонален допир с цифровата техника ( личен ,купен с много мерак 2004 година ).
Апарата го бях подарил на добър мой приятел преди някоя и друга година и днес отново е при мене - той си купи скъп CANON IXUS ,а това ми върна ...
Апарата е пазен изключително .Визуално има минимални ,почти незабележими следи от употреба - състояние 9/10
ПРОБЛЕМА е в техническата част - светкавицата не работи ( най-вероятно пробив или разпоен контакт на електролитния кондензатор за светкавицата ).
Апарата при нормално осветление ( дневна светлина ) е перфектен ,но снимки на слаба или нощни не стават .
Комплекта включва апарат ,връзка за ръка ,две добри батерии SANYO 1600 mAh и оригиналният му USB / PC кабел .
Към това аз давам и бонус от една също 3.2 MP антика от Polaroid - PDC 3030 -
http://www.dcviews.com/_polaroid/3030.htm
който не е в перфектно състояние ( ръждясали са някои от болтчетата на корпуса ,но не от отваряне ,а поради това ,че малко фирми работят с неръждаеми стомани ) и утре ще тествам технически поради липсата на 4 ААА батерии в момента ....
Цената на HP 735 с окомплектовката и Polaroid-a мисля да е 30.00 лева
Намира се в гр.Плевен ,но чрез ЕКОНТ може да достигне до Вас с опция за предварителен преглед .
За контакти моля използвайте лични или е-майл-а ми livanov@abv.bg
Реални снимки на "щракалките" ще поместя утре ..........
|
|