Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Creative Labs Vado Pocket Video Cam
Автор: HAZE   
Дата:   19-05-09 18:49

чисто ново,с гаранция в USA,розов цвят.

цена 120 лева
Повече информация:

http://en.europe.creative.com/products/product.asp?category=830&subcategory=831&product=17761&nav=-1&listby=

https://photo-forum.net/static/forum/2009-05/mcgb4878.JPG
http://images.tigerdirect.com/itemdetails/C44-4400/C44-4400-call08-ds%5B1%5D.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Creative Labs Vado Pocket Video Cam
Дата:   19-05-09 18:51

Благодарение на компактните си размери камерата лесно може да се носи в джоба или в дамската чанта. С новата Vado производителите си поставят целта да променят подхода на потребителите към видеоснимането, съхраняването на записите и тяхното разпространение – с Vado всичко е по-лесно, по-бързо и по-забавно, казват те.
Камерата се предлага в сребрист или яркорозов корпус и има тегло само 90 грама. Освен лесното и бързо записване на видео, Vado облекчава и ускорява прадаването и съхраняването на заснетия материал. Благодарение на USB-порта камерата може да се вкюлчи към компютъра като обикновена флашка. Вградените програмни обезпечения позволяват копиране на видеозаписите на компютъра или лесното им качване на сървърите на YouTube или Photobucket.
Към новата камера са предвидени и няколко полезни аксесоара – удобно калъфче за носене, допълнителна батерия, азаптер за захранване, док-станция за зареждане и аудио-видеокабел за включване към телевизора.

Дата:   20-05-09 10:01

-при изпращане с куриер цената е 110 лева-

Автор: krassimire   
Дата:   20-05-09 10:22

Преди седмица си я поръчах от ebay.co.uk за 33 евро, продавач europe.creative.com

Дата:   20-05-09 16:11

е тази е купена от US и я пускам на цената на която ми е казано,така че за мен няма значение[shtrak]

Дата:   20-05-09 16:16

krassimire посечения линк води към цена 99.99 лири бе доставката,я ми дай линк да видя къде е 33 евро?

Дата:   21-05-09 00:11

[shtrak]

Дата:   21-05-09 11:21

http://stores.shop.ebay.co.uk/CREATIVE-ZEN-EUROPE__W0QQ_armrsZ1

Дата:   21-05-09 19:09

да,този линк води към аукциони в ибей и никъде фиксирана цена от 33 евро,доставката е 16.65 лири.благодаря[smilie23]

Дата:   22-05-09 10:44

Абе пич, може да е търг, ама го спечелих без много да наддавам - цялото нещо заедно с доставката ми струва 57 долара. Аз не казвам, че цената ти е лоша, щото човек може да предпочете "да види и да пипне" и веднага да получи стоката, вместо да се занимава с покупки по интернет. Аз лично бих го направил, ако бях видял обявата ти първо.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР