Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоапарати и камери-НОВИ ЦЕН-FZ7-250ЛВ
Автор: smilen_k   
Дата:   23-07-09 17:40

Продавам следните неща
1.Фотоапарат Panasonic FZ-7,с остатъчна гаранция от около 2-3 месеца,на много малко снимки перфектен без забележка.Цена-299 лв.
2.Фотоапарат Samsung-Digimax-202,служише ми вярно доста време,работи перфектно,с минимални следи от употрба.Цена-50 лв
3.Видеокамера Samsung-SMX-F34BP/ADC,Чисто нова,снимал съм 15-20 минутки със нея,в гаранция до края на април 2011г. Цена-399 лв
4.Видеокамера Samsung-VP-D351,работи перфектно,и е в перфектно състояние(няма нито една драскотинка) Цена-159 лв.

За всички неща не съм давал линкове,защото всеки знае от каде да си намери инфо за моделите.Всички неща са купувани лично от мен и са грижливо пазени и си вървят със всичките им кутий,книжки и др.

За повече инфо тук на ЛС или на телефон:......

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоапарати и камери-НОВИ ЦЕНИ
Дата:   28-07-09 18:13

Промяна на цените!!!

Дата:   28-07-09 19:31

Продавам следните неща
1.Фотоапарат Panasonic FZ-7,с остатъчна гаранция от около 2-3 месеца,на много малко снимки перфектен без забележка.Цена-270 лв.
2.Фотоапарат Samsung-Digimax-202,служише ми вярно доста време,работи перфектно,с минимални следи от употрба.
3.Видеокамера Samsung-SMX-F34BP/ADC,Чисто нова,снимал съм 15-20 минутки със нея,в гаранция до края на април 2011г.Плюс подарък апарата от 2-ра позиция. Цена-430 лв
4.Видеокамера Samsung-VP-D351,работи перфектно,и е в перфектно състояние(няма нито една драскотинка)Плюс подарък 3 касети. Цена-140 лв.

За всички неща не съм давал линкове,защото всеки знае от каде да си намери инфо за моделите.Всички неща са купувани лично от мен и са грижливо пазени и си вървят със всичките им кутий,книжки и др.

За повече инфо тук на ЛС или на телефон:......

Дата:   30-07-09 08:06

[smilie24]

Дата:   31-07-09 13:40

[beer]

Дата:   01-08-09 13:13

[shtrak]

Re: Фотоапарати и камери-НОВИ ЦЕН-FZ7-250ЛВ
Дата:   02-08-09 16:24

[shtrak] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР