Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Искам!!!!!!!![smilie25]
Автор: panorama360   
Дата:   18-01-05 11:24

Някой да ме научи да снимам с дигитален фотоапарат Canon 300D,или аз сам прекалено тап или тоя апарат е нарпавен прекалено сложно за да мога да направя една елементарна снимка.Така или иначе се е видяло,че немога да го продам по добре е ще да се науча поне да снимам с него!Кой ще има желанието да ме научи,каня го в къщи с кафе,банички или кекс пак ако иска и пари:) Сериозно е продложениет ми!!!!!! Искам да се науча!!!!![smilie25] [smile] [cool] undefined[smilie2] [smilie3] [beer] [beer] [shtrak] [smilie19] [smilie18] [smilie24] [smilie11] [smilie25] [smilie21] [smilie22] [smilie9] [smilie8] [smilie25] [smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: Искам!!!!!!!![smilie25]
Автор: cristo   
Дата:   18-01-05 12:26

я ми изпрати снимки на Канона дето го продаваше и на другите неща с него, че един приятел се интересуваше наскоро, ама той по този форум не се мота, повечко снимки :)

cristo_n@mail.bg

нищо не ти обещавам, ще му ги покажа, пък той да си мисли
явно не си за такъв апарат, трябвало е да почнеш от някоя хубава сапунерка, като моя А80 - когато те мързи да мислиш апарата си снима сам [smile]

Дата:   18-01-05 12:53

Не че ме марзи да мисля,явно не ми се отдава а ми се иска!Всички искаме да летим но си има птици за тая работа:)[smilie24] Инач Канончето си е чисто ново 1100 сас всичко ако някой го иска да го взима 1100$:([cool] undefined

Автор: cristo   
Дата:   18-01-05 13:08

кофтито са обективите, а същевременно те вдигат цената

но ти ми прати снимки - там разните стативи, чантата, какви са филтрите, защото всичко си има цена, нали [smile]

Автор: rufo   
Дата:   18-01-05 13:17

6ti prati , ama drug pyt....az go 4akam toq
'panorama360 ' ot dve sedmici da mi prati snimki na komplekta - ama o6te ni6to ne sym poly4il....
ili mnogo go myrzi ili ne 6te da go prodava- drugo nqma spored men
e-mail: rufos@abv.bg
ICQ # ......

Автор: vladod   
Дата:   18-01-05 19:26

Пробвай с шашлик - апарата е добър, мисля, че само малко подбутване ти е необходимо[shtrak]

Дата:   19-01-05 22:19

Hehe mersi za tova mnenie bratle no ne e tolkova lesno:)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР