Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony A 700+Zeiss 16-80 - продадени
Автор: da.fo   
Дата:   17-03-09 20:53

Тялото е на около 8000кадъра ( не знам как точно да го проверя), а обектива е на 50-100тина кадъра. Намират се в Каварна но е не проблем и изпращането по Еконт.

Отговори на това съобщение
 Re: Sony A 700+Zeiss 16-80
Дата:   17-03-09 20:54

Цена за комплекта 2100лв.
Цени отделно ...тяло 1000,обектив 1200

Публикацията е редактирана (17-03-09 20:58)

Автор: hotsnail   
Дата:   17-03-09 21:28

Е това е комплекта!

Мания

видях за къщата - ок да. Късмет с къщата.

дано намери добър собственик бижуто

Публикацията е редактирана (17-03-09 21:31)

Автор: next_time   
Дата:   17-03-09 22:32

Сега е времето да се сети някои колко пищя че са ти го продали развален и за нищо не ставал.А дори и да е друг а не "онзи" ... едва ли някои ще повярва че е така.

По-добре да беше помолил някой друг да ти пусне обявата.Сега ще има яко спам.

Иначе ... успех с продажбата и с харченето на парите.[smilie24]

Дата:   18-03-09 08:51

Автор: next_time , написа......
Дата: 17-03-09 22:32

**Сега е времето да се сети някои колко пищя че са ти го продали развален и за нищо не ставал.А дори и да е друг а не "онзи" ... едва ли някои ще повярва че е така.

По-добре да беше помолил някой друг да ти пусне обявата.Сега ще има яко спам.**

Аз не отричам , че фотоапарата е влизал в сервиз за настройка на фокуса. След като в София казаха , че нямат нужния софтуер го изпратиха в сервиза на Sony (Япония) заедно с предложен от мен обектив(Zeiss 16-80).Така, че всичко сега си е ОК (даже има и гаранция до 13 май )и може би ще даде по добри резултати от току що купени тяло и обектив [smilie11]

А този съвет да продавам техниката си под друг ник или някой колега да ми я продава .....показва какво ти е мисленето. Аз не съм някой мушмурок за да се крия под чуждо име. Имам си достойнство !!! Ако ми разгледаш профила ще видиш телефони, град, име,снимка [smilie10] за разлика от много други !!!

Автор: mitakabus   
Дата:   18-03-09 09:09

Апарат му беше разбазикан фокуса - темата и спора беше, че е получил не това което е искал! Затова си искаше парите обратно човека! Дал е пари да му калибрират тялото! Не виждам какъв е проблема в момента с тялото - човек не пише , че е ново! Че даже и гаранция дава до май месец - къв ви е проблема бе...[smilie24]

Публикацията е редактирана (18-03-09 09:11)

Автор: tofo61   
Дата:   18-03-09 11:53

[smilie24] [shtrak]

Автор: stakimodels   
Дата:   18-03-09 18:13

[smilie24]

Автор: next_time   
Дата:   18-03-09 22:02

В интерес на истината нямам никакво желание да ти гледам профила, нито да ти се обаждам по телефона или дори да ти идвам на гости.Предлижението да ползуваш друг ник си беше шега , която или е била неясно изразена или неясно разбрана.

Мисля че на това
"Аз не отричам , че фотоапарата е влизал в сервиз за настройка на фокуса. След като в София казаха , че нямат нужния софтуер го изпратиха в сервиза на Sony (Япония) заедно с предложен от мен обектив(Zeiss 16-80).Така, че всичко сега си е ОК (даже има и гаранция до 13 май )и може би ще даде по добри резултати от току що купени тяло и обектив "
мястото му е в първия пост.

успех с продажбата

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР