Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon S5is или заменям за DSLR+доплащане
Автор: emubg   
Дата:   02-01-09 13:29

Апаратът е в перфектно състояние, неразличим от нов. За съжаление не мога да му направя снимки- просто нямам друг. Купих го чисто нов някъде началото на лятото- внос от САЩ. В комплекта влиза фотоапарат, всички книжки, кабелчета, оригиналната му кутия, гаранционната му карта (май важи само за USA, не знам за тук), някъде загубих SD картата от комплекта- като видях че е само 32МБ и я скрих от себе си [smilie8] , Lens Adaptor LAH-DC20-
http://www.photo.store.bg/c/p-p/m-721/id-10224/lens-adapter-and-hood-set-canon-lah-dc20.html[/u... UV филтъра на 58мм- единия на Hama, другия някакъв руски, 4 батерии 2300мАх на Униросс, 4 батерии 2200мАх на Konnoc, зарядно за батерии, капачка Хама (пазя и оригиналната, но тя не става на Lens Adaptor-а), ремък за ръка, карта 1Гб SD Kingston, чанта Tampac. Спецификация на апарата-
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_s5is.asp
Както писах по- горе- Канона е в перфектно състояние. Пазил съм го като очите си. Обективът му снима Макро от 0см и е доста светлосилен и рязък. Всички снимки в профила ми са правени с него. Всичко е в пълен комплект- вземате и директно започвате да снимате... мисля че съм го окомплектовал достатъчно добре (колкото позволява турбосапунерчетия модел).
Причина за продажбата- ИСКАМ ДСЛР... това е... честно, ако имах възможност щях да си го запазя за втори, ама... тая криза...
Цената, която търся на всичко е 700лв. Или замяна за запазен ДСЛР+ доплащане от мен. Не участвам в Никоно-Канонската войната, така че може смело да предлагате. Доплащането от моя страна ще е около 1000лв (+ или -, зависи от предложението :)). Желателно е предложения фотоапарат да си има обектив, дори и само китов. Гаранционни предложения са с предимство :) От София съм.
Ще снимам главно птици, плЕрода, хора и всичко, което ми хване окото (май не съм много конкретен, ама- любител- к'во да ги прайш такива :))

За контакти- моля на ЛС...

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon S5is или заменям за DSLR+доплащане
Автор: emubg   
Дата:   04-01-09 15:13

Нова цена- 650лв

Публикацията е редактирана (04-01-09 16:40)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР