Автор: d.kostov
Дата: 25-12-08 20:05
РАЗПРОДАЖБА:
Обективите са два. Ползвал съм ги с лентов Canon EOS 300.
Причина за продажба – минавам на „цифра” и сменям системата едновременно.
1. Canon EF 50mm f/1.8 II – Made in Japan – 145 лв.
Отлично състояние. Внасян от чужбина и няма българска гаранция, но работи перфектно.
Предлагам го на тази цена защото вярвам, че има хора, които ще оценят факта, че е Made in Japan...
Има оригинални предна и задна капачки.
2. Sigma Zoom Wide Angle-Telephoto 28-105mm f/2.8-4 Aspherical IF Autofocus Lens /Silver/ за Canon - Made in Japan - 210 лв.
Обърнете внимание, че в широкия и дългия край е по-светлосилен от канонския му аналог /бленда 2.8 - 4/ и това го прави по-добър.
С лента на 200 аса, на 28 мм и бленда 2.8 съм правил резки снимки на закрито, с изкуствено осветление и без светкавица.
На 105 мм и бленда 4 с лентовия ми Canon прави много добър дефокус. Това ми беше и любимата дължина и бленда, на която съм го ползвал /и за което си го взех преди време/. Жалко, че не може да се преработи за Nikon, байонет без да му се загуби функционалността, иначе щях да си го оставя.
Има много бърз /по моите представи/ автофокус за обектив без вграден мотор и най-вероятно причината за това е, че е по-светочусвителен.
В отлично състояние /с леки следи от употреба по боята от долната страна на обектива, получени може би от нокът при въртене на гривната за ръчния фокус/. Когато е поставен на апарата, това леко изтриване на боята не се вижда и обектива изглежда перфектен. Внасян от чужбина. Също произведен в Япония.
С предна и задна капачки.
http://sigma4less.com/PopupPhoto.aspx?ProdId=1126 – изглежда така, само че е сив и без сенник. На лентово тяло EOS 300 изглежда много добре, защото и двата са сиви.
При интерес бих могъл да ги снимам и да покажа снимки.
Обективите са в Пловдив. Пътувам често и до София. Пращам по Еконт.
Отстъпки при закупуване на двата...
При интерес и за повече информация тук или на ЛС.
|
|