Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 продадено-темата е за триене
Автор: symphonyeks   
Дата:   03-12-08 23:35

Продавам нов фотоапарат Fuji FinePix J150w, 10 Mpx, 5 optical zoom, image stabilization, с 3 инчов LCD, на 1 месец - изщракани са 206 кадъра, за 230 лева го давам има и калъфче.
Фотоапарата е купен от фотопавилиона в Бургас на 06.10.2008 за 379 лева.Кутията с гаранцията и касова бележка, всичко си има в комплекта: фотоапарата, батерия и зарядно, кабел от фотоапарата към USB, кабел за TV OUT, калъфчето(марка case logic-купено отделно пак от фотопавилиона),документация, диск с драйвери и софтуер, който дори не съм го гледал какъв е[smile] .
Причина за продажбата временна липса на пари[smile]
Мисля, че цената е невероятно ниска при положение може да се каже, че не е ползван апарата.

http://img87.imageshack.us/my.php?image=picture204zq3.jpg

http://img404.imageshack.us/my.php?image=picture205pe3.jpg

http://img510.imageshack.us/my.php?image=picture206tn7.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: продавам нов fuji FinePix J150w , за 230 лева, на месец и нещо - на 206 кадъра
Автор: da.fo   
Дата:   04-12-08 09:53

Ще го купя ако го изпратиш с опцията "отвори,виж и тогава плати" с наложен платеж до офиса на Еконт в Каварна за Данчо Маринов, тел.......

Re: продавам нов fuji FinePix J150w , за 230 лева, на месец и нещо - на 206 кадъра
Дата:   04-12-08 22:09

Добре, ще го изпратя с тази опция, мисля че Еконта тук в Бургас няма да имат нищо против, а междувременно направих още няколко снимки и сега вече са 213 кадъра.просто уточнявам, не че няколко кадъра са от значение ;)
Тези данни, които си писал дали са достатъчни?
Ще пробвам пък ще видим, ако искат още нещо, ще пиша.

Дата:   04-12-08 23:33

aaaaaaууууууу цели 7 кадъра ме прецакваш а [smilie18] [smilie22] [smilie18] [smilie22] [smilie18]

Дата:   06-12-08 22:18

aaa и още ще "прецаквам" понеже правя още снимки като за последно :)
а сега сериозно: ако още си навит, в понеделник ще викна еконта в офиса и ще го пратя с наложен платеж и с опцията "отвори,виж и тогава плати" , както желаеш.

Дата:   06-12-08 22:59

Аз днес го очаквах [smilie11]- изпращай го в понеделник , че да не взема да се откажа

Дата:   07-12-08 11:35

ok. Пращам го в понеделник, а пък ако случайно изникне нещо непредвидено и съм възпрепятстван, ще ти се обадя на номера който си оставил. Всъщност така или иначе, ще ти се обадя, като го пратя да знаеш че пътува към теб.
---------------------------------------
продадено. темата е за триене.

Публикацията е редактирана (09-12-08 20:00)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР