Автор: toc
Дата: 16-09-08 18:28
Продавам обектив Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro + UV + CPL за тела Canon.
Обектива е купен на 15.08.2007 год. от Фотопавилион-а. Гаранцията е 24 месеца, т.е. остават още 11 месеца - до 15.08.2009 год. /плюс е за евентуално калибриране на фокуса на обектива със съответното тяло в сервиза - безплатно за обективите в гаранция - аз самият се възползвах от тази възможност/ Състоянието му е неразличим от нов - от момента на покупката е бил винаги с филтър /затова не качвам снимки на самия обектив/. Продава се както си е в оригиналната кутия, книжки, калъф, сенник, гаранционна карта.
Заедно с него продавам и UV филтър Hoya и CPL /поляризационен/ филтър Bower на 82 мм, колкото е резбата за филтри на обектива.
Снимки правени с обектива на различни фокусни разстояния и бленди съм качил тук:
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10112
/снимките са правени след като си го купих за да го тествам/
Голяма част от снимките /качени след 15.08.2007 год./ в профила ми са снимани с този обектив.
Причина за продажбата - искам да си взема нещо по-леко, защото ми омръзна да ми тежи, като ходя по планините...
Пазарните цени на тези неща като нови са съответно - обектив - 849 лв., УВ - 78 лв., Поляризационен филтър - 125 лв. Общо 1052 лв.
Цената, която търся за комплекта е 780 лв.
Обектива се намира и може да се види във Велико Търново. За страната изпращам по Еконт с наложен платеж за сметка на купувача.
За контакти и пазарлъци: ЛС или ICQ
Публикацията е редактирана (16-09-08 18:30)
|
|