Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon 350D KIT + 2GB CF 266X
Автор: pemast   
Дата:   04-07-08 22:12

Продавам Canon 350D KIT + 2GB CF 266X за 700 лв. Малко подробности:
Тялото е почти ново, аз го купих на 40 кадъра през февруари, сега е на 250-300. За съжаление предишния собственик не ми даде гаранционната карта, така че няма гаранция. Продавам го, както съм го взел с кутия, книжки /има и на български/, кабели, лента за врата, зарядно. Обективът не е този от комплекта, а по-стар. Работи перфектно, като трябва да отбележа, че пластмасовата му гривна е заменена с гумена. Картата също е купувана нова през февруари - марката е A-DATA. Апарата няма забележки нито по външния вид, нито относно работата. В момента нямам апарат, с който да направя актуални снимки, но ще се постарая да намеря.
Комплектът се намира и може да се тества в Горна Оряховица.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon 350D KIT + 2GB CF 266X
Дата:   05-07-08 09:36

Обективът е 18-55 3,5-5,6 ІІ, т.е. китовия на Canon 350D.

Дата:   07-07-08 14:36

[shtrak]

Дата:   10-07-08 18:59

Подобрявам офертата, към комплекта добавям подарък почти нова чанта, в която има достатъчно място, както за апарата с обектива, така и за още един обектив плюс видео камерка например.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР