Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Продавам FZ30 и джаджи
Автор: simbon4o   
Дата:   31-08-07 22:49

Време е да се разделям с моя безценен [smilie5]
FZ30 със всичко пълен комплект от магазина с изтекла гаранция + 1GB Panasonic високоскоростна карта
Цена: 650лв

Джаджи:
B+W CPL slim - 80лв
Hoya Pro1 digital UV - 50лв
6x cross - 20лв
4D Bower леща - 20лв
Чанта Case logic много удобна събира всичко изброено и има място за още а е и компактна - 25лв
Микрофибърна кърпичка unomat - 3лв [smile]
Bower втора батерия 850mAh - 25лв.
Тотал джаджи: 223лв

Такаа това е инвентара, който му е интересно какво може да се прави с този комплект да ми гледа профила. Не ми се продават ама май вече не ги ползвам често, а и мисля все по-често за DSLR-и. Продавам САМО КОМПЛЕКТ иначе нямам интерес, ако се намери за всяко нещо по един кандидат може и да разпилея нещата ама за сега не ми се ще. Комплекта е събиран джаджа по джаджа и всяка помага за нещо и е полезна.
Предимство за Варненци, за останалите куриера не го поемам аз. Излишно е да казвам, че не ми е правил проблеми и че е пазен който ме познава ще е сигурен в това.
Забележка: от както е купен има един горещ пиксел на матрицата дето се вижда само при RAW и реално трудно се намира ам да си кажа аз така е от както го купих, има и едно леко драсване на корпуса снимах от един покрив и от нагрятата ламарина малко се е отпечатало на пластмасата отдолу на ръба, но не е проблемно.

Цена на всичко: 873лв мисля че е добра оферта за желаещ да се занимава е идеално подбран готов комплект.[smilie24]

ПС утре ще пусна снимки на комплекта.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам FZ30 и джаджи
Дата:   31-08-07 22:52

добавка: http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=20&product=1359&show=additional
който е мераклия на макрото може да си купи и това, мойто не го давам щото мисля по-нататък да го ползвам пак [smilie5]

Автор: kvarki   
Дата:   31-08-07 22:52

Интересуваме чантата.Ще чакам снимка утре.

Автор: apollo   
Дата:   31-08-07 23:02

А сега на какво[smilie10]

ФЗ30-ката на Симбоня е легендарна[smile] [smilie24]

Дата:   31-08-07 23:13

kvarki чантата я има в магазина(малко по-скъпа е там ама ще е нова освен, ако ти се чака да разграбят останалото) като пусна снимките ще я видиш коя е.
Аполо, мда мойта FZ30-ка е наистина специална, ама ако сложиш друга черна до нея няма да си я позная [smilie5] освен можеби по мястото на хот пиксела на снимките. А какво следва ... нямам идея още. За сега съм харесал К10D ама и SD14 с тая цена... направо луда работа и L10 като излезе...

Автор: riss   
Дата:   01-09-07 20:32

Микрофибърна кърпичка unomat - 3лв-Дали да не я лапна тая евтиния![ezik]

Дата:   01-09-07 22:00

разопакована е и много малко ползвана седи в чантата. Та... ако някой иска да коментира нещо по офертата ако има интерес да заповяда, утре ще пусна снимка на всичко, че днес го забравих в офиса.

Автор: carl_cox   
Дата:   03-09-07 09:43

успех Simba :) хубава ти е офертата :)

съвсем скоро и моят FZ50 ще дефилира в базара [smile]

айдееее кой разбира - завършен комплект избира [beer] [shtrak] [beer]

Автор: Георги   
Дата:   03-09-07 10:03

[smilie24]

Дата:   03-09-07 21:13

след малко качвам снимки ... комплекта е всичко необходимо няма излишъци и е качествен. За тия пари е супер и пак да кажа пазен е.

Автор: Eol   
Дата:   04-09-07 08:52

> Джаджи:
> B+W CPL slim - 80лв
> Hoya Pro1 digital UV - 50лв
> 6x cross - 20лв
> 4D Bower леща - 20лв
> Bower втора батерия 850mAh - 25лв.

ИЗкам ти тия нещица, когато се решиш да разкомплектоваш. [smilie25]

Публикацията е редактирана (04-09-07 09:03)

Дата:   04-09-07 10:58

ОК нямаш грижи, към края на седмицата ще го пускам и разкомплектован. Ето снимка на нещата

http://photo-zona.net/images/user9463/album10436/large/......_dusm1284_P.......jpg

при желание от клиента може да им потърся и кутийките на джаджите, апарата си е с кутията и всичко. Чудя се със или без UV да го продавам щото не съм го махал от както е взет все е с UV челната леща е като по завод.

ПС снимката е голяма вижда се кое какво е.

Дата:   05-09-07 13:19

хайде кой иска да се пазарим [smilie5] [smilie24]

Автор: kkkolelo   
Дата:   05-09-07 13:29

...
http://photo-zona.net/images/user9463/album10436/large/......_dusm1284_P.......jpg

Автор: nikton1954   
Дата:   05-09-07 19:36

Аз моя го продадох и малко ме е яд, защото сега нямам 3 бона за обективи - това е цената за да задмина по качество Паналайката.В трите бона не влиза цената 1000 на тялото.Взимайте го - супер е апаратчето!

Автор: apollo   
Дата:   05-09-07 19:56

Аз пък грам не съжалявам за продажбата на ФЗ30/грабнах още на първата седмица като стъпи на БГ пазара/[smilie8]

Автор: solo5   
Дата:   05-09-07 19:59

nikton1954 [smilie18]

Дата:   05-09-07 21:00

моя е от първите, точно семдица след като дойде в техномаркета [smilie5] доволно ми е апаратчето ама време е за нов а и сега съм в нужда от пари.

Дата:   06-09-07 20:35

[smilie24] [shtrak]

Автор: karabuz   
Дата:   06-09-07 21:27

имам фз20 ако си запознат дали мога да ти ползвам инвентара ? еднакви ли са им за фз30 и фз20

Дата:   06-09-07 21:41

FZ20 e със 72мм филтърна резба, само филтрите няма да станат, макро лещата става, кроса също, но само с преходник и на зуумнато, с други думи не е на далавера. Чантата със сигурност ще го събере. Това е.

Дата:   07-09-07 20:42

коментарче нещо на цената?[smilie5] [smilie24]

Дата:   08-09-07 23:09

850лв всичко?

Автор: bdin20a   
Дата:   10-09-07 12:12

Симбончо,колко щраквания е живота на фз 30,и кое го определя?
При символ Р......(под кадъра)на колко кадъра
е фз30.
Благодаря,предварително!!![beer]

Дата:   10-09-07 19:57

при твоя случай апарата е на 8050 кадъра от слагането на софтуера му на чипа. Т.е. ако е префлашван или ресетван по друг начин се нулира, но ако не е е на толкова. Живота на FZ30 е докато му изгори нещо, което при тази японска техника ако е пазена е доста голям. Моя е на 17000+ кадъра и не е дал никакъв дефект. Механиката на затвора е много проста и няма изностване, с други думи ще издържи пъти повече от който и да е DSLR. Затова купуването на старо на такава машина крие по-малко рискове от купуването на DSLR, един пазен FZ30 може да идържи много снимане ама МНОГО![smilie5]

PS имам човек за джаджите така че ако някой иска апарата с картата... да се нарежда.

Публикацията е редактирана (10-09-07 19:58)

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР