Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся РENTAX
Автор: iordanov   
Дата:   06-11-07 14:54

МОЛЯ,на ЛС, предложения за К10Д или К100Д.
До 2-3000 кадъра и минимум 1,5 г. остатъчна гаранция, без следи от употреба. Напълно изправен, разбира се.
Предвварително благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Търся РENTAX
Автор: stesla   
Дата:   06-11-07 15:08

iordanov, ти плащаш,ти поръчваш музиката .Но, живота на затвора не приключва на 10 000 кадъра[shtrak] [beer] .

Автор: zaiko   
Дата:   06-11-07 15:39

Не мисля, че някой ще ти продаде К100Д с горните изисквания на добра за теб цена. Просто никой няма да иска да се прецака толкова. По-добре събери още малко и вземи нов К100Д Супер [smilie24] Цената в павилиона е добра и ако и ДДС можеш да си вземеш просто няма какво повече да се желае.

Автор: ptizelov   
Дата:   06-11-07 15:58

аз продавам к100д на 7000 кадъра с гаранция 1 година и 3 месеца може би, без дефекти прах и т.н. капачки за визьора и тялото, ремък, кутии кабели софт и т.н. + 4 речарджабъл батерии 1800 милиамперчаса, обявих му цена - 650 лв. тъй като за 700лв. преди месец, никой не пожела да го купи. Пратих на ЛС. ама отговор по-късно може би :) затова да пиша в темата да видя поне развитие има ли...(само батериите са към 32-45 лв. - 4-те - на 10-тина цикъла са тъй като ги ползвам с друг комплект)

Дата:   06-11-07 17:16

ptizelov, явна няма Пентаксчии[beer] [shtrak]

Автор: bmafiaw   
Дата:   06-11-07 17:49

Пратих му лично.

Дата:   06-11-07 18:42

Явно има стремеж към обществена дискусия на тема моята скромна обява, въпреки изричното ми желание да си говорим на ЛС, прочетох личните и съм отлично информиран какво пише в тях.
Ще си позволя да изчакам още някоя и друга оферта и тогава ще отговоря.
На bmafiaw вече съм писал [smilie3]

Дата:   06-11-07 18:46

писах тук, защото не получих отговор и още не съм, зле ми е интернета и незнаех дали е пратено, съжалявам, че е такава голяма тайна, плюс тва цената за к100д и ДС ДЛ като гледам в базара, доста изгодна цена давам, ако има по изгодни оферти би било интересно всеки да ги види и да си прецени, но щом нещеш ок, не си ми писал явно не ти е изгодно, а гледам за 600 предния ден си продал ДЛ, който е зле и във сензор и във автофокус и във хендшейк и какво ли още не, но няма значение, хайде със здраве, дано ти дадат за под 500 лв к100д

отменям си предложението, ако някой все пак иска да ми пише ЛС. за 700лв. к100д тяло...

Публикацията е редактирана (06-11-07 18:57)

Дата:   06-11-07 19:01

и да "стесла" щом в базара се продават апарати на по 50 000 и 70 000 щраквания...съвсем и на 100 000 не свършва живота на затвора...просто дотогава има гаранция...след това колкото изкара и се сменя... чак пък един затвор да не може да се смени...

Дата:   06-11-07 19:04

Птицелове,
Хубавите неща бавно стават ве, що се нервиш.
Не съм продал въпросния апарат на посочената цена,а на по-ниска, ако това те успокоява.
Не разполагам с нет постоянно, щото се движа на моменти.
Интересно, ако ти купуваш нещо, дали ще го вземеш от мен, ако аз пръв първи ти пиша.
Не знаех, че е нужна такава прозрачност, все пак не е АМ "Тракия", нали.
Офертата ти е много добра, но с риск да те разгневя, ще изчакам още 1-2.
Бъди здрав

Дата:   06-11-07 19:13

ок няма проблеми, [beer] извинявай, помислил съм друго, моя грешка !! съжалявам :)

Дата:   08-11-07 11:02

Намерих.
Благодаря на птицелова за коректното отношение, апаратът отговаря напълно на описанието си. [smilie24]

Автор: Phoki   
Дата:   08-11-07 11:36

Ми освен да почерпиш.........[ezik] [beer] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   08-11-07 17:00

[beer] [shtrak]

Автор: doca   
Дата:   08-11-07 19:38

Подарявам моя 100D, но и аз искам някакво подаръче като Canon EOS-1Ds Mark III, например.[smilie7]

Дата:   08-11-07 21:44

Ми подори ми го, няма да ти откажа.
После с интерес ще следя развоя на събитията
[smilie18]

Автор: doca   
Дата:   09-11-07 05:19

iordanov сигурно си приготвил подаръчето ми, което Дядо Мраз да ми донесе за Коледа?[smilie5]

Автор: Phoki   
Дата:   09-11-07 09:06

Ти подари 100-цата на iordanov, пък щом вярваш в Дядо мраз, той все ще измисли нещо...[beer] [shtrak] [beer]

Дата:   09-11-07 09:41

Добрия старец се ше измисли нещо, ако не виж Снежанка и останалите [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР