Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 SONY - F 828 -> продавам = ПРОДАДЕН !
Автор: elbo   
Дата:   19-10-07 09:38

- в добро състояние на 4000 кадъра, на 3 години - закупен от САЩ .
- оригинален кит / + кабели+ диск + капачка +.../
+ сеник и УВ филтър.
+ 256 MB "Sony m. stik" - памет.
+ 1 GB памет "CF" .
+ портативен здрав статив за закрепване с винт.

предимства : произведен в Япония ; с немски обектив 28-200 мм / 2.0-2.8 светлосила - Carl Zeiss - T * - vario sonar + макро ;професионален 8 мпикс. формат RAW , TIFF + традиционния JPEG; подвижен дисплей ;възможност за два формата видеофилм и други ...

цена ------- 630 лева

снимки в профила ми .

Отговори на това съобщение
 Re: SONY - F 828 -> продавам
Автор: Virgin_Steel   
Дата:   19-10-07 15:41

Kъде пък го видя тоя подвижен дисплей ?!
А с тая цена просто уби рибата! И особено с 'професионален'.

Автор: Нели   
Дата:   19-10-07 15:45

подвижен е разбира се
Спрямо обектива [smilie5]

Публикацията е редактирана (19-10-07 15:46)

Автор: vladihg   
Дата:   19-10-07 16:42

Колко снимки ориентировъчно прави с оригиналната 3 годишна батерия[smilie24]

Дата:   19-10-07 19:13

Грешно се изразих за дисплея ...

Спрямо централната ос на обектива - дисплея заедно с тялото се отклонява надолу 20-30 градуса и нагоре 70-80 градуса !
Колко е точно го пише в ръководството му от 150 страници , но мен никога не ме е интересувало - важното е дисплея да е подвижен , без значение дали с тяло или без тяло и колко ли градуса е ...
---------------------------------

Скоро го пробвах - около 320 - 350 снимки 8мр. (жипег) направи с оригиналната батерия !

Автор: divpetel   
Дата:   19-10-07 23:27

проблемът е че ЛЦД дисплея гълта доста от батерията когато се снима с него. и броя на снимките които можем да направим намалява. иначе апарата е супер. най добрия "турбо-сапунер" за мен :))

[beer]

Автор: IKB   
Дата:   20-10-07 09:29

Ако си сигурен в снимането , защо да включваш дисплея и да го зяпаш , след като има визьор ... ???
Аз съм снимал с този модел - оптиката му е перфектна дори и на по-отворени бленди - 2.8;3.5;4.0 ...
А батерията държи дълго , но ако разглеждаш непрекъсното к`во си снимал - то на който и фотоапарат да е - свършва бързо ...
Затова , ако се съмняваш в себе си - купи си втора батерия , не е проблем !!!

[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: Ivan_A   
Дата:   20-10-07 15:03

[smilie24]

Дата:   20-10-07 18:18

Всичко много хубаво, ама кой нормален човек си купува апарат на 3 години и то с вярата, че е на 4000 кадъра, които от своя страна са амортизирали адски много апарата :(

Дата:   21-10-07 00:37

Виж сега " Стоманена дево " ...
Това с броя на кадрите и амортизацията се проверява винаги и от снимките се вижда в какво запазено състояние е апарата ,а ако не знаеш как , ще те светна ....

Аз съм си аматьор фотограф и ако реша всеки божи ден да снимам по 50-100 кадъра ще те викна за съвет , дали никон или канон да взема, ама кат гледам - ти май имаш нужда от сериозни съвети ...

Дево , гледай си своите попско - евангелско - протестантско-секстански изгъзици от WWW.novavalna.org , а като не разбираш от техника - ходи в библиотеке, образовай се и от нета, преди да плямпаш глупости !!!

Ако пък не можеш да правиш снимки с твойто сони, не се нерви и заяждай на това сони, то не ти е виновно ...

Изпей си една молитва - па могат и да станат снимките ти !!!

Автор: bdin20a   
Дата:   21-10-07 04:22

Потребителско име: Virgin_Steel За мен: Няма по начинаещ от мен...
-----------------------------------------------
Е защо чадо тогава се опитваш да даваш"компетентни"отговори и съвети,питам аз????[smilie11]

Автор: джъмбо   
Дата:   21-10-07 10:21

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (21-10-07 15:49)

Автор: IKB   
Дата:   21-10-07 13:57

ДЖЪМБО !
Снимал съм със Сони-828 макро обекти - идеални резултати дава !!!

Доколкото имам понятие от перфектна западно-немска оптика - на тези обективи , на които пише Carl Zeiss , Leitz, Schneider, Rodenstok ... са проектирани от същите фирми независимо дали са изпълнени в Германия или в Япония /за по евтино /, но със стъкло по рецепта от фирмата ... Затова и на обективи "лайтц" понякога пише ''германи'' а друг път ''жапан '' производство !

Практиката показва че има разлика м/у японска и немска оптика в полза на последната - трябва да опиташ !

И не забравяй , че наградата Канон - България / февруари 2006/ е спечелена с такова сони 828 !!!

Дата:   21-10-07 14:27

Публикацията е редактирана (21-10-07 15:49)

Автор: Ivan_A   
Дата:   21-10-07 14:35

Джъмбо, специално на IKB не му обяснявай кое колко струва и какво е - има прекалено много от същите цайс и лайка, а и е снимал/снима с тях.[beer]

Дата:   21-10-07 15:06

[smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (21-10-07 15:50)

Дата:   21-10-07 15:50

аре живейте посмях се достатъчно

Дата:   21-10-07 16:48

джъмбо , защо си се саморедактирал толкова много ?????

[smilie11] [smilie11] [smilie11]

трябваше да си ги оставиш, сентенциите си , за да ти се посмеят и другите от форума !

Дата:   21-10-07 16:54

ти достатъчно смях си написал [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   21-10-07 17:07

Знам че ти е кофти, но не се нервирай [smilie5]

Дата:   21-10-07 17:19

bdin20a , защото такива като теб, продавача и още някои в темата дето се имате за напреднали пишете толкова смехотворни неща, че дори и аматьорите биха разбрали виц с глупостите ви. [smilie25]

Автор: cvetomir   
Дата:   22-10-07 09:34

Кое му е смехотворното? Който е снимал с такъв апарат знае, че е добър за парите си. А че има такива, които не са го и пипали, а се изказват, то си е за тяхна сметка. Сега към продавача - не е лош модела, но ако го намалиш малко, ще има по-голям шанс да се продаде. Ако не ти се намалява - остави го за себе си и няма да съжаляваш. Във форума няма търсене за този апарат - хората, които знаят, че е добър, са вече на ДСЛР-и. Останалите не го оценяват.

Дата:   22-10-07 10:12

Както съм казвал и друг път - темите свързани със Сони се радват на дълголетие тук. Затова пробвай ТУК . На това място продадох мойто Сони и още един Канон (плюс старите ми аналогови апарати) догато тука форумците само разтягат локуми и те изнудват да си продаваш на безценица апарата[shtrak]

Публикацията е редактирана (22-10-07 10:13)

Дата:   22-10-07 12:27

cvetomir, снимал съм и знам.Знам и какво става с фотоапарат на 40 000 кадъра ! Това лесно може да се докаже, но нали трябва да се продаде стоката и се търсят балъци.Бая балъци ще трябва да са на тая цена [smilie5]

vladihg , прав си, в мамче има балъци, които можеш да излъжеш за разлика от тук.
А тази обява просто влиза в раздела 'FUN' с все тая тема:
http://a.......mamche.com/Prodava_Fotoaparat_CANON_S1IS.html

s1 is - 800 ЛВ !!!!!!!!!!!!! [smilie5] [smilie5] [smilie5] S3 IS - струва нов 649 ЛВ , но защо да не продаваш апарат на 4 години за 3 пъти повече отколкото струва нов хахаххаха !!!

Дата:   22-10-07 13:51

Virgin_Steel - въпрос на гледна точка е кой е балък и кой не. Това, че има хора които пускат подобни луди обяви, не означава, че и другите обяви в тоя сайт са все в такъв 'FUN' дух. Всеки има право на личен избор къде и как да продава, както и да определя цената която го удовлетворява.А факта, че продължавате да търсите под вола теле доказва, че базара във Фото форум е място само за спаменеhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/S40.gif(т.е ето ти и другата гледна точка - балъци = продавачи във Фото форум)

Публикацията е редактирана (22-10-07 13:58)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР