Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да може да внесе Канон Г9?
Автор: kirilp   
Дата:   14-10-07 22:29

Щото ми се прииска да ъпгрейдна Про1.Ама като знам че беше 2000лева,не ми се продава за 600 и после да кихна 1020лева за Г9 дето е и по-нисък клас.Трябва ми Г9 заради стабилизацията.да сложа едно телеконверторче да стане по-дългичък.Сложиха му и РОУ,та смятам,че е добър.Освен това е и компактен.
По щатско е 470долара.Тука е 1020левчета,демек към 740 долара.Та ако някой може да предложи нещо по средата,да пише!Аман от тея търговци тука по наште земи!

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да може да внесе Канон Г9?
Дата:   15-10-07 19:17

[smilie10]

Автор: solo5   
Дата:   16-10-07 02:54

ще си щастливец, ако вземеш 600лв за Про1 [smilie5]

Автор: ecobo   
Дата:   16-10-07 09:55

търси hifi (Камен)

Автор: mihov   
Дата:   16-10-07 16:18

ако искаш мога да ти взема от ибей, днес един колега ми каза че снощи сте говорили, на десетина човека тука от форума съм им купил апарати и обективи, пиши ми тука или на ICQ- 217-461-297 mitko mihov

Дата:   16-10-07 18:51

Благодаря на всички за бележките.Това вече са супер предложения! А на solo5 да кажа,дето ми пише че и 600лева са много за Канон Про1,че миналата зима си продадох Канона Г2 за 350лева.И смятам да задържа Про1,зашото е един наистина сполучлив модел.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР