Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon EF-S 10-22mm
Автор: Bando   
Дата:   26-08-07 21:18

Utochnenie - CANON EF 10-22/3.5-4.5 USM. Обективът е купуван в САЩ преди 8-9 месеца.
Състоянието му е изключително добро, без следи от употреба. Идва със сенник и 77мм UV филтър. Определено невероятен обектив, продавам го само защото мисля да минавам на 5D, а той не поддържа EF-S. Цена - 1150lv. Утре (понеделник) съм в София до следобеда. Ако някой се интересува - 0888 ...... Юлиан [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon EF-S 10-22mm
Автор: nsirakov   
Дата:   27-08-07 09:47

670$ в амазон.ком
прави 940 левчета нов... ти си го взел от там - значи е за толкова... ползвал си го.. значи 2ра употреба.. бих го взел за цена около 750 лева с удоволствие - ако паднеш на тази цена свиркай

Автор: kolio-roma   
Дата:   27-08-07 15:10

за 850 лева ще го взема.[shtrak]

Автор: muter   
Дата:   03-09-07 03:47

nsirakov- za tazi cena ela si go kupi ot USA sam kato si platish i biletite ili kato si platish delivery ot USA ot amazon shtom te kefi. Znaesh li kak se mykne neshto ot US do Bylgaria i kolko struwa swryhbagaj na ranicata s tehnika dobavena za myknene kym twoiata sobstwena- kym 100 euro obshto sym platila /w US i London/ swryhbagaj za foto ranicata mi za 2 obektiva, 1 swetkavica i edno 20D w poweche koito prodadah w BG. I kym wsichko dobavi razprawiite na letishtata i mykneneto na gryb. Naprawi si smetkata.
750 leva w synishtata.
Da ne goworim i kak ni sydirat kojata s tozi nisyk kurs na dolara sega w BG, a ti iskash za 750 leva da ti go prodadat..osyznai se.
Kwo da ti kaja - tuk predimno rabotim i taka ni plashtat. Ne me razbirai pogreshno no po kafeneta ne mi se ochertawa skoro da wisia i opredeleno se draznia na podobni izkazwania.

Автор: muter   
Дата:   03-09-07 03:49

Pozdravi.. zabravih da kaja :)

Автор: tishovsx   
Дата:   03-09-07 12:41

[smilie24]
..и ко стана са с обектива [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР