Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 НЕ ТЪРСЯ Fujifilm FinePix S6500fd
Автор: aldygreen   
Дата:   01-08-07 00:14

Fujifilm FinePix S6500fd на прилична цена.[smilie18] [smilie18] [smilie18] Предложения на ЛС.[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся Fujifilm FinePix S6500fd
Дата:   01-08-07 13:31

Буууут[smilie24]

Автор: kart   
Дата:   01-08-07 16:16

Най-добрият турбо-сапунер на пазара в момента...много добре си се ориентирал.
...и най-вече успех с търсенето, сравнително нов модел е и честно казано не вярвам някой който си го е купил да се раздели с него толкова скоро. Апарата си заслужава всяка стотинка дори и на цената която се продава като нов![smilie24]

Автор: dimaldim   
Дата:   01-08-07 16:22

И аз търсих 2 месеца и накрая отидох до магазина и си го взех [ezik] [smilie24] [smilie18]

Автор: petert   
Дата:   01-08-07 16:48

по въпроса дали това фуджи е "най-добрия турбо сапунер" виж този линк https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=

не съм убеден, че сравнението потвърждава твърдението на карт

Публикацията е редактирана (01-08-07 16:49)

Автор: claudius   
Дата:   01-08-07 23:15

Миналия месец в Солун видях това
http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalPhotoCompact&cp_id=......

Автор: kart   
Дата:   02-08-07 09:15

Петерст, напълно те разбирам... апарата който продаваш е супер но е с 4 години по стар модел... мисля че не е нужно да казвам нищо по-вече апарата ти е чудесен и е върха на сладоледа за 2003 г. , но сега сме 2007!!!
Абсолютно съм убеден че нито си държал, нито снимал с това фуджи... защото ако беше така щеше да останеш приятно изненадан!
Не му правя реклама имам Пентакс, но трябва да се отдаде заслуженото на Фуджи -направили са чудесен апарат - за цената си/която е почти толкова колкото на олито и е чисто нов модел 2007 с 1/1.7 матрица/

Дата:   02-08-07 09:33

карт, олимпусът е от 2004, а не 2003, ако това е чак толкова важно.

що се отнася до сравнение на качеството на снимките на двата апарата - виж тук: https://photo-forum.net/i/......&USER_ID=59894

а за сравнение с най-новия канон s5 виж последния ми пост тук: https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=

и накрая - наистина не съм държал в ръце въпросното фуджи, но ако това е единственото му предимство ...
И все пак сигурно си виждал на живо с8080 - едва ли ще твърдиш, че фуджито или някой от entry-level DSLR може да сесравнява с него по качество на тялото

Дата:   02-08-07 12:08

Ц8080 си е изживял времето...[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   02-08-07 13:33

вероятно. просто казвам, че е по-добър апарат от това фуджи

Автор: kolcho   
Дата:   02-08-07 16:37

Понеже приказката тук пак се изроди във форумна препирня на фенове, нека си позволя една корекция на следните думи, Петер.
Твърдиш:
просто казвам, че е по-добър апарат от това фуджи
при това , след уговорката, че
не съм държал в ръце въпросното фуджи
Само отбелязвам, че си пропуснал да обозначиш първото като лично мнение.Щото то може да бъде само такова, нали така;-)
Нека сега ти кажа защо бих избрал НОВО Фуджи пред добре запазен 8080 оказион.След уговорката, че макар и за няколко седмици само, съм снимал и с Олито!
Предимствата на Фуджи са следните:
- по-добре оразмерения светлосилен и остър обектив/ по същество 28-300 пълни удовлетворително целия употребим от ЛЮБИТЕЛ диапазон на дължини/За човек, който търси машина тип "всичко в едно тяло" - неоценимо преимущество
- прекрасното съотношение чувствителност/шум за супер ССД-то на Фуджи - НЯМА и НЕ Е ИМАЛО по-добро за този размер на матрицата.Позволява абсолютно комфортно снимане до 400, кадрите на 800 са напълно употребими, на 1600 вече нещата са по-зле, но напълно в рамките на някои ДСЛР-и от рода на Оли Е500, например
- чудесно стои в ръката / моята;-)/, механичният ринг е едно удоволствие
- фейс детекшъна е чудесна и полезна мющерийка, същото е и с двойното снимане
- бърз е, бързо и точно фокусира в стандартни ситуации / това за бързината не важи за снимане в РОУ, малък буфер и тва си е.../
- най-добрата вързана светкавица, която съм виждал, позволява да се преглътне липсващият контакт за външна;-)
- НАЙ-ВАЖНОТО:ПРЕКРАСЕН фотографски резултат за една ЛЮБИТЕЛСКА камера в ПОВЕЧЕТО стандартни ситуации!Въпреки прешарпенето, което така благородно вълнува перфекционистичните умове тук;-)До размер на отпечатъка 20/30 няма НИКАКЪВ проблем с прешарпа, а колко от любителите ползват нещо над 13/18?!?
С оглед на това, съм склонен да пренебрегна няколкото коза на един запазен 8080, защото:
-обективът на Олито е прекрасен, ама не му достига ултразуум - 140 и тва си е.Удължаването на стъклото е досадно и скъпо удоволствие: адаптери, телеконвертори, време за нахлузване, кривочи, загуба на светлосила,тътрузене на допълнителни неща в чантата...
- загубата в областта на шума няма да коментирам - тя е очевидна, въпреки че за времето си Олито е първенец и по този показател
- магнезиевото тяло е хубаво нещо, ако ставаше дума за профи-камера, а не за турбосапунер.Тази екстра е напълно в стила "на свинче - звънче".
- липсата на механично управление на зума направо не е за вярване при това общо равнище на машината...
....................

Накрая - като се вземе предвид, че за сходна цена може да се купи апарат с гаранция.....моите уважения към Олито, но бих предпочел ново Фуджи.
Повтарям - лично мнение, никаква "обективност" не целя с това твърдение!
За да няма обидени - нека кажа пак :доколкото съм го пипал и сравнявал, за времето си Оли 8080, по мое скромно мнение, е най-добрия турбосапунер.Бие и Никон8800, и Канон "про", за Сони828 и Коника А2/00/ да не говорим - не могат да му бъдат конкуренция!
Разбира се - при определена цена, един 8080 може да се окаже правилния избор за много хора[smilie3]
Толкова от мен!
Хубав ден[smile]

Дата:   03-08-07 00:52

Ей спамери, дайте апарат, не информация!![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5]

Автор: kaic   
Дата:   03-08-07 01:15

Ей тоя пич искаше много да си продаде апарата, незнам дали е успял https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=reply_......
Попитай го, може и да е в него още, но гледам го търси обектив за никон така, че може и вече да се е отървал от Fuji - то.

Дата:   03-08-07 16:06

kaic Който търси обектив за Никон, вече не го интересува Fuji...[shtrak]

Автор: kaic   
Дата:   03-08-07 16:14

Възможно е, не му следя развитието.
Исках само да помогна в темата.

Дата:   04-08-07 00:05

kaic Благодаря за помощта[smilie24] [beer] [beer] [shtrak]

Автор: joro_534   
Дата:   06-08-07 01:44

Продам същия модел който търсиш, апарата е перфектен няма драскотина по него, продавам го с калъф и карта 2GB,ако те интересува ми пиши, къде да ти пратя снимки как изглежда, цената ще я коментираме след това

Публикацията е редактирана (06-08-07 01:53)

Дата:   06-08-07 23:30

joro_534Писах на ЛС два пъти, дадох и ГСМ, не получих никакъв отговор.
Затова бууут на темата.[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [shtrak]

Дата:   07-08-07 19:48

Няма е-mail, няма снимки...
Не го приемам за сериозно![smilie18]
[ezik] [ezik] [ezik]

Публикацията е редактирана (07-08-07 19:50)

Автор: phil   
Дата:   08-08-07 02:11

имаш лс

Автор: doca   
Дата:   08-08-07 02:23

Интересна ситуация.
Уж фуджито е чудесен апарат, пък доста хора ги продават и възнамеряват да се откачат от тази марка, защо ли!

Автор: dimaldim   
Дата:   08-08-07 08:40

@doca спри с твоите глупави и некомпетентни коментари срешу фуджи. Аз като гледам в темата има няма 2-3 човека , които го продават като 1 от тях се оказва несериозен. [smilie18]

Дата:   08-08-07 13:21

ЗА ВСИЧКИ КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ФОТОАПАРАТА

www.abv.bg
user: finepix@abv.bg
pass: ......

В папка Чекмедже съм публикувал снимки 9 броя на фотоапарата от различни страни, разгледайте ги. Само бъдете малко по търпеливи, защото съм достатъчно зает. Цената може да я коментираме но в разумни граници

Дата:   09-08-07 13:00

[smilie24]

Дата:   09-08-07 13:30

Aко някой има сериозен интерес към апарата да ми остави съобщение, за цената може да коментираме. Забравил съм да снимам батериите - 4броя акумулаторни 2100 милиампера.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР