Автор: kolcho
Дата: 18-07-07 00:18
хора я не сравнявайте фуджито с този олимпус, нищо нищо общо нямат
Хайде,бе
Я за да поосветлиш енусиазма си погледни в сайтовете, които някакси не искат да вземат предвид подобни съображения, например тук:
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
След като огледаш тези и други сравнителни серии,ще можеш да препотвърдиш становището си за " нищото общо" - този път, обаче, защото най-после ще си се светнал, че 6 Мп СуперССД-то на Фуджи НЯМА конкурент по шумливост в своя размер / истинската му конкуренция са ниския клас ДСЛР-и, а не разните вресливи Канони/Панасоници и пр. шумналайки/, че 28-300 обективът на машинката е върдо сред шампионите по всички основни оптически показатели, да не говорим за това, че оразмеряването му е без компромис както в дългия, така и в късия край!
С всичко до тук изобщо не искам да кажа, че Олито е лош апарат, напротив!Просто между него и въпросното Фуджи има около две-три години на технологически прогрес....
И си личи, въпреки пластмасата у единия и "профи" тялото на другия
Иначе по въпроса за обидно ниската цена на Оли - съгласен!
Ако бях на мястото на продавача и не ме гонеше някаква остра нужда от кинти - не бих продал такава машинка.Винаги имам нужда от качествен компактен апарат, неизискващ допълнителни джаджи, за случаите на екскурзии с лимитиран багаж!Олито става чудесно за такива ситуации!
|
|