Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам нов Панасоник Ф350
Автор: petragan   
Дата:   11-05-07 15:34

Продава се абсолютно запазен и нов фотоапарат Панасоник ДМК-ФЗ50.
Купен е на 21 декември, 2006 г. от "Техномаркет" в ЦУМ за 1 179 лв.
В гаранция е,остават му още 1 година и 6 месеца.На не повече от 600 кадъра.
С него се продават и стандартните му кабели и зарядното,а също и памет от 1 гигабайт, с още една карта от 32 мегабайта.
Продавам го на цена 950 лв.
Моля, който се интересува от офертата, да ми изпрати смс на номер .......

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам нов Панасоник Ф350
Дата:   11-05-07 16:15

Продавам апарата не защото не съм доволна от него - вижте в профила какви страхотни снимки прави! а защото се заплених от Пентакса на колегата и изгарям от желание и аз да мина в горен клас като него...

Дата:   11-05-07 16:27

Пропуснах да кажа, че тялото му е сребърно, не черно като на рекламата, апаратът е абсолютно запазен и почти нов, не успях много да го ползвам по липса на време...

Автор: Bumerang   
Дата:   11-05-07 16:27

E ...ми тогава ще търсиме Пентакс и ние:-)))

Дата:   11-05-07 16:28

Е, който може - прави, който не може...

Автор: mihael4etomik   
Дата:   11-05-07 16:33

Нещо съмнителни са тези регистрации непосредствено преди продажба !?
А и цената май е височкка! Нов в момента с карта 1 ГБ плюс чанта е 1049 лв http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&product=620&show=additional#slides-pane-0

Автор: kasad   
Дата:   11-05-07 18:28

Хм, ти ми беше писал преди време..
Та горното лице е колежка, която има същия като моя(бивш вече:))) апарат. Получих Пентакса и тя не се ненагледа с него:))) Поиска да си има такъв(кво да правиш всеки иска онче-бонче) и си продава абсолютно запазен и нов апарат. Естествено е тя да си каже цената дали подлежи на договаряне, но нека моля ви се съмнителността да си я оставете...настрани!

Автор: coala   
Дата:   11-05-07 21:40

Цената подлежи ли на коментар?
Защото давам 700 лв. Още утре ако имаш интерес [smilie8]

Автор: apollo   
Дата:   11-05-07 22:53

Аби какви са тея цени за Паналайки бе... за толкова пари се взема ДСЛР с кит и някоя благинка[ezik]

Автор: fikolin   
Дата:   11-05-07 23:22

kasad ти хубаво помагаш на колежката но що не и кажеш как вървят цените или поне и кажи за колко си продал твоя комплект !!!!

Автор: aassddffgghh7654321   
Дата:   11-05-07 23:47

Може ли "колежката" да сподели, къде може да се види апарата .

Дата:   12-05-07 08:39

апаратът е в софия, може да се види на адрес "денкоглу"12-14, 3 ет. а на коментара за регистрацията - тук съм от миналата година още, но си забравих ника и се пререгистрах, даже имам и доста вкарани снимки на стария ник, ама...
цената също може малко да се свали, ама чак 700 - хайде и аз не съм чак толкова богата, че да жертвам чисто нов апарат на половин цена!

Дата:   12-05-07 08:47

на питанката към касад за колко е продал апарата си - чети коментарите към неговата оферта!

Автор: coala   
Дата:   12-05-07 09:58

petragan
Ами явно и аз не съм толкова богат, но трябва да се съгласиш че апарата е бил "чисто нов" когато е бил в магазина, а оттам е излезнал преди половин година! А половин цена на кое - нов сега е 1050 лв, с карта и чанта! Аз ти давам с около 30% по-ниска цена, което си е абсолютно нормално, май?
Както и да е, да не спориме, решил съм към края на този месец или началото на следващия да си взема апарат, хвърлил съм око на ФЗ серията, така че ако имаш желание пиши ми!

Дата:   12-05-07 11:08

за мен апаратът е почти нов, защото 7 месеца работих едва ли не денонощно по един проект,вкл. в събота и неделя, и откакто го купих, съм снимала само 3 пъти с него! поради бачкането тук не съм влизала пак от толкова време, затова и си забравих ника!
който не вярва - да дойде и да види апарата, все едно не е ваден от кутията изобщо!

Дата:   13-05-07 09:30

Апаратът е в София, адресът е "Денкооглу", 12-14, 3 етаж.По-долу съм писала по въпроса, а по-горе е номерът ми, приемам само смс-и, не мога да отговарям на обаждания!

Дата:   14-05-07 13:13

Искам да допълня, че апаратът си струва покупката, защото е много функционален, лек и удобен, дисплеят дава възможност за папарашки снимки. Последната ми оферта е 900 лв., но мога да я сваля с 10 лв. не повече!
бут[smile]

Дата:   15-05-07 14:27

Приятели,
нека все пак се разберем - свалих доколкото е възможно цената - от 950 на 900 и спирам до 890 лв. Не мърдам от тази цена - това е окончателното ми решение.
Който ги има тези пари - моля да ми изпрати смс на джиесема или да дойде и да види апарата и да си стиснем ръцете после, ако го хареса и е съгласен с офертата![smilie3]

Дата:   16-05-07 08:16

Благодаря на всички, които ми писаха! Все още изчаквам с предложенията и се надявам да попадна на честен купувач, който разбира от качествена техника!А не на някакви си, които ми пращат "приятеля" си, да видел апарата...[smile]

Дата:   18-05-07 15:22

Размислих! Запазвам си апарата!!!![smilie5] Ако обаче някой разполага с външна светкавица за този модел и я продава, да ми пише!!![smilie24]

Автор: mihael4etomik   
Дата:   18-05-07 18:28

Знаех ,че има нещо съмнително около продажбата !!!![smilie23]
Преди два дни колеги са ходели на място на указания адрес и им е казано ,че фотоапарата е заменен за Пентакс.На друг колега е отказана среща .[smilie11]
Сега ни баламосват ,че са размислили !?
На кого и какво да вярваме ??[smilie2]

Дата:   18-05-07 20:27

кви колеги, двама полицаи дойдоха 10 минути след като моя колега разговаря с друг, който си предложи пентакса! но тъй като заминавах командировка с въпросния се разбрахме да отложим замяната за петък! но, докато бях в провинцията, се размислих, другият човек също размислил и така си пожелахме всичко хубаво![ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР