Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Panasonic FZ-7 - продаден
Автор: ogistoev   
Дата:   17-04-07 12:06

На 5 месеца, в гаранция до 10.12.2007г. Купуван от форума, а първия собственик - Технополис. Сив. Комплект - сенник, 2-ра батерия, 1гб. СД карта, зарядно, кабел-усб, кутия. Работи безпроблемно.

Причина за продажба никон д40.

Цена 450лв.

Апарата се намира в гр.Костенец.
За контакти - тук или 0897 945 603

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Panasonic FZ-7
Автор: vladihg   
Дата:   18-04-07 12:49

Имаш Л.с.[smilie8]

Re: Продавам Panasonic FZ-7
Автор: ogistoev   
Дата:   19-04-07 09:02

Апаратът е продаден извън този форум.

Прави ми впечатление следйки и други обяви, че 1/2 от продавачите и купувачите не са запалени по снимането - а имат силен интерес по далаверите [smilie23]. Т.е. или искат да продадат нещо безумно скъпо или искат да си купят нещо на безценица.

Re: Продавам Panasonic FZ-7 - продаден
Автор: шморхи   
Дата:   19-04-07 09:32

Има такъв момент. Сума хора, чакат да изскочи някоя обява, за да започнат коментари по цената, безкрайни и смешни пазарлъци или просто чат. Колеги, имайте уважение към парите и техниката на другите. Все пак говорим за пари и никак не е уместно, честно и прочие да се ОСИРАТ обявите на хората с коментари от типа на-свали цената, скъп е, аз тоя мога да го взема за...., виж колко струва тук, ще ми свалиш ли от 1000 на 700 лева. Просто не е уместно да се гъбаркате така. Има си лични съобщения, пишете там. Май не е интересно на ЛС да пишете, че в щатите еди кое си било с 200 долара по-евтино. На личното няма кой да види колко сте велики.
В момента и аз продавам апарат и силно се съмнявам да го продам, тук във форума. Или няма купувачи, или ако има, те са някакви които искат да купят апарат на цената на чантичката за него. [smilie10]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР