Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам 2X Telephoto Optical Lens+Adapter за Canon S3 IS
Автор: adrenalincho   
Дата:   06-02-07 22:02

Просто разбрах,че 12-те Х оптично на моя Canon S3 IS са ми напълно достатъчни
Аз лично я купих докато бях на бригада в Щатите миналото лято.
Тя почти не е използвана (да съм направил 20-30 снимки с нея).
Абе,исках да я имам,а сега искам да я нямам срешту някакви пари,заштото мисля пак да заминавам и някой лев отгоре няма да е излишен [smile]
А на кой ли му е излишен при това перфектно правителство в тая скапана страна?Или май беше обратното,което нашите управници усилено твърдят?!
Незнам дали мога да пиша за цена във форума ,затова и няма да го направя,а тя самата със сигурност няма да е както в БГ магазин(ще бъде по-ниска разбира се).
В личния ми профил имам меил и ICQ,може и да ми отговаряте тук ако има някой заинтересован.
Аз уча в ТУ-Варна и повечето време съм там иначе по принцип съм от Старозагорско.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам 2X Telephoto Optical Lens+Adapter за Canon S3/S2/S1 IS
Автор: vizov   
Дата:   06-02-07 22:05

Има базар за тази цел!

Автор: Стоев   
Дата:   06-02-07 22:55

И как ще монтираш адаптера LA-HDC20 за S2 и S3 на S1, дето се монтира LAH-DC10?
Резбата за S2/S3 е 58мм, за S1 е 52мм, оригиналните телеконвертери за S1-TC-DC52B 52mm 1.6x и за S2/S3 - TC-DC58B 58mm 1.5x хич не отговарят на обявеното 2X Telephoto Optical Lens[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Да не е някаква никонианска провокация?

(иначе Темата си е за Базар де)[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Re: Продавам 2X Telephoto Optical Lens+Adapter за Canon S3 IS
Дата:   07-02-07 21:43

Добре,добре![smilie21][smilie21][smilie21]
Перифразирах темата.
Може и да съм се заблубил,защото не съм поглеждал нещото от 2 месеца и нямам такова намерение.
Занам на 100%,че става за 3-ката и че не е телеконвертор а оптична леща ако се водим по натписа върху нея и ако се превежда така?Знам,че е полупрофесионална,че е черна [smilie5] и че я поръчах с конвертора от wisetronics.com заедно с КАНОНА.
Знам също така,че няма да я използвам и ще я зафича в коша ако никой я неще[smilie18]
Хич не ме интересува кой ще я взима,а ако има такъв да ми пише на някъде-маил ICQ?

Публикацията е редактирана (07-02-07 21:57)

Дата:   07-02-07 21:47

Визов,
Какъв е тоя базар [smilie11]
Я вземи ме светни,че аз съм бос по тези земи.
Че току виж съм и намерил по добро място от това на етажерката над леглото [smilie2]
Не че не стои достатъчно добре и там де?

Публикацията е редактирана (07-02-07 21:55)

Автор: kaic   
Дата:   07-02-07 22:05

Колега писах ти на ICQ и на лични тука, но не отговаряш там, а продължаваш да пишеш тука. Не е ли по лесно да обявиш цената тука, вместо да се нервиш както ти така и нас. И не е ли по лесно дададеш линк към това което продаваш или поне снимка на детайла, че с тия твои постове и редакции, аз лично се обърках. Прочетох че продаваш "2X Telephoto Optical Lens" и ми предизвика любопитството, а сега се оказва съвсем друго нещо за което няма никаква информация какво е. Дай поне точно наименование за да знам за какво мога да го ползвам евентуално.
Горе в ляво на страницата където пише "Начало english " би трябвало да ти мига едно жълто писъмце. Клик на него и ще прочетеш какво съм ти написал.

Публикацията е редактирана (07-02-07 22:21)

Автор: sabroso   
Дата:   07-02-07 22:18

Kolegam vzemi prepishi nadpisite ot neshtoto :P

Ako shte go hvyrlqsh v kosha az sum navit da go razmenim za edna bira :))) (ot VN sym)

Автор: kaic   
Дата:   11-02-07 16:46

"adrenalincho" какво стана, продаваш ли "нещото" още или го изхвърли?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР