Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за избор на Compact Flash Card
Автор: long-go   
Дата:   06-12-06 21:14

Здравейте,

всеки от вас предполагам има опит с тази или онази марка карти и за това се надявам че бихте ми помогнали.Колебая се между : Compact Flash SanDisk Extreme III 1.0 GB и Apacer Photo Steno® Pro III Compact Flash 1GB.
Втората е на половин цена кажи речи спрямо първата , и е с доста прилична скорост.
Тъй като още вярвам в мотото че не винаги най-скъпото е и най-добро и че винаги може да има компромис ми се иска да си купя втората защото си е на добра цена,но до колко е надеждна.Питам защото в момента ползвам Apacer 512 MB - 30x но с нея имам малък проблем ,който предполагам си е чисто в картата.Както и да снимам винаги има една или две снимки които излизат наполовин.Все едно е срязана и надолу няма никой.Тези снимки винаги са втора и трета или трета и четвърта ..тоест варира (погледнати по реда им в експлорер),но винаги са най-много две или три,да речем на 30 снимки.Ще се радвам също ако ми кажете някаква добра програма с която евентуално мога да я форматирам и да я пооправя малко..стига да може [smilie19].

Благодаря ви предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за избор на Compact Flash Card
Автор: C41   
Дата:   06-12-06 22:49

transcend 120х 2 гиги с доживотна гаранция за 60 долара х 1.5 = 90 лева. [smilie19] [beer]

Автор: Wildkid   
Дата:   06-12-06 23:09

Проблема със снимките е от картата! А относно предложените от теб - СанДиск си е СанДиск, няма спор, но аз лично имам точно тази на Апейсър, която си описал (струваше 52 лева, ако не се лъжа - ако се лъжа е било 54 [smilie5] ) и нямам никакви проблеми!

Автор: dani_koev_bg   
Дата:   07-12-06 01:16

<offtopic> Откъде го купи този Apacer? <offtopic>

Автор: long-go   
Дата:   07-12-06 19:59

Благодаря на всички изразили мнение до момента.Ето къде за сега видях този Apacer 150x 1GB за малко над 50лв : http://www.stemo.bg/jsp/bg.do?a=cHJvZHVjdC1BUEFDRVItMTIwOC0xMjA5LTAwMDYzMDEwMDE0OTY=#n.9.1.1.13

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР