Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Процедурно предложение към властимащите
Автор: emilliano   
Дата:   19-02-09 20:03

Понеже рядко се виждат теми за съвет за покупка на апарат с повече от 5-10% смислени мнения (или поне такива по темата), предлагам на администраторите на сайта да направят следното нещо:
Тема във форума, която да си стои най-отгоре или някаква отделна "рубрика" в сайта, в която да се дадат техните предложения за модели в отделните класове или в определени ценови диапазони. Нещо като няколкото ревюта за компактни апарати в dpreview.com. Знам, че ще е субективно за някои, но според мен това е начина за адекватно предложение към хората искащи съвет. Добре ще е да бъде направено поне за компактни апарати от различни класове и "ентри-левъл" огледално-рефлексни апарати (ясно ми е, че нататък нещата са спорни, а и хората които купуват сериозна техника са наясно с нея и със себе си). Отделно от това рекламодателите на сайта могат да "подкрепят" подобно начинание и така вече ще е полезно за абсолюно всички - за рекламодатели, администратори, купувачи и най-вече за хората, на които не искат всяка втора тема да е за покупки и тези, на които не им се четат простащини и тесногръди защити на безсмислени тези.
Това са някакви идеи на прима виста, които могат да се развият.
Айде със здраве!

Отговори на това съобщение
 Re: Процедурно предложение към властимащите
Автор: alsash   
Дата:   19-02-09 20:45

аз пък си помислих ,че ще сменяме правителството...[smilie2]

Автор: e-mil   
Дата:   19-02-09 20:51

Аз пък си помислих, че някой не вижда ревютата на главната страница. Че и за камерафони има там.

Автор: TObject   
Дата:   19-02-09 20:53

[smilie24]

Публикацията е редактирана (19-02-09 20:55)

Автор: atin   
Дата:   19-02-09 21:16

Лакърдиите тук са част от фото-фолклора. Хляба ни взеха, не ни взимай зрелищата. А простаците, както ги наричаш меко ти, по-добре в темите да си избиват комплексите, отколкото на пътя.

Автор: emilliano   
Дата:   19-02-09 22:30

e-mil, даже и чета някои от тях. Не става въпрос за ревюта, а за конкретни съвети. Ама май е whatever, nevermind работата.

Публикацията е редактирана (19-02-09 22:31)

Автор: riddick   
Дата:   19-02-09 23:23

За да се получи желаната тема трябва един модератор редовно да я разчиства в края на деня от спама и откровените глупости. Иначе ще стане като всяка друга тема[smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »