Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Дали гадостите във форума имат граници...
Автор: Нереален   
Дата:   26-01-09 10:44

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re: Дали гадостите във форума имат граници...
Автор: bativ   
Дата:   26-01-09 10:48

донякъде споделям мнението ти, но разгледах снимките на автора и според мен това са експерименти. ако се сложат в група за Pshop ще грабват вниамнието. наистина автора е много смел, което само му прави чест. не знам... като че ли вече всичко е...по-странно :)
Автор: deniac   
Дата:   26-01-09 10:49

Вън от форума на тоталните откачалки! [smilie9]
Дата:   26-01-09 10:51

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: Alucinado   
Дата:   26-01-09 10:52

и тази тема, като темата за "Голо тяло" ще бъде оспамена и подмината, но да си кажа, че и аз подкрепям идеята определени снимки да бъдат категоризирани така, че да не се показват свободно в лентата отстрани.
Нямам нищо против подобен стил снимки (или илюстрации), но не ги харесвам за себе си и бих искала да не ги виждам непрекъснато.
Автор: deniac   
Дата:   26-01-09 10:55

Ами да помолим тогава админите да направят още една галерия "Извращения" за болни мозъци. Да бъде с контрол за зрители над 18 години.

Мен трудно нещо ще ме смути, но ако детето ми види тези идиотщини?!?
Автор: special_k   
Дата:   26-01-09 10:55

Нереален , личните ти вкусове и предпочитания не могат и не бива да са критерий.
Дата:   26-01-09 10:58

Дата:   26-01-09 11:04

Тва е експеримент, няма нищо общо с репортажа от Чечня. Не знам за теб, но аз съм снимал в моргата.... Не съм пускал снимки тук, щото не мисля че е редно. Колажите са друго нещо обаче. Кое е по-лошо, цици и п...и или хорор колажи? И двете са 18+
Автор: nicos   
Дата:   26-01-09 11:05

Гнусна си е снимката. На мен също не ми харесва, но ако не нарушава с нищо правилата на форума, просто нямаме думата.
 Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   26-01-09 11:06

Te не са само лични вкусове и предпочитания, но докато сутрин закусвам и си пия кафето наистина предпочитам да няма подобни кадри, от които да тичам с 200 км/ч в тоалетната и да повръщам топлата си закуска.

Все пак имайте милост.

На репортажните снимки от Ройтерс с подобно съдържание, насилие, рани, умрели има надпис, който указва предварително тяхното съдържание и задава въпрос към зрителя дали е сигурен, че иска да види подобно нещо. Ако е човек със слаби нерви или някой преживял нещо наистина шокиращо, то това би било фатално за неговата психика, ами децата? [smilie11]
Дата:   26-01-09 11:07

....на мен пък повече ми се гади от увиснали цици и пъпчасали задници снимани с насочена светкавица. И кво прайм? Дай само цветенца и пчелички да гледаме
Автор: IDA   
Дата:   26-01-09 11:08

Абсолютно споделям мнението, че подобна отврат няма място тук. Тя говори единствено за липсата на всякакви идеи и естетичен вкус у тези, които я публикуват. Отвратително бездарен начин да привлечеш вниманието към себе си.
 Re:
Дата:   26-01-09 11:08

И не виждам какво пък е удоволствието да работиш (предполагам с часове) върху подобно нещо, гледайки го отблизо в детайл.

Happy Tree Friends е по-невинно от това [smilie5]
Дата:   26-01-09 11:12

Re:
Автор: danny_falin   
Дата:   26-01-09 11:14

доста добре е направено, да се зачудиш монтаж ли е, браво [smilie24]
на мен ми харесва снимката
Автор: Alucinado   
Дата:   26-01-09 11:16

special_k написа:

> Кое е по-лошо, цици и п...и или хорор колажи? И двете са 18+

именно! абсолютно в реда на нещата е такъв тип снимки (цици, п**ки, оръжия, кървища, боища и извращения) да бъдат поне малко цензурирани - дори и да не се изисква някаква определена възраст за разглеждане, то поне да се изисква съгласие от гледащия.
 Re:
Дата:   26-01-09 11:16

Автор: lotrek   
Дата:   26-01-09 11:18

Дата:   26-01-09 11:19

danny_falin, поискай я в голям размер от автора и си я сложи над леглото, за да си я гледаш, когато си правиш децата [smilie19]
Автор: ejko   
Дата:   26-01-09 11:21

:))))) Текстурата на снимката дразни, всичко друго е в реда на нещата. Всеки от нас има лични граници, минаването на който го карат да не се чувства добре. На мен ми беше много гадно, когато тук се появи снимка на "раждането на новия живот" от изключително нестандартен ъгъл- централен!
Тогава наистина ми стана зле, но не наложих мнението и собствения си проблем на всички вас, а написах на админа, че лично аз намирам снимката за недостойна за сайт със съдържание касаещо изкуството.
Админите махнаха тогава снимката, но аз изключително съзнавам, че това си беше мой личен проблем и че до ден днеше раждането е може би единственото нещо, което ме ужасява по един особен детински начин.
Когато изразяваме мнение трябва много да внимаваме, защото мнението ни е изключително значимо, но не мисля, че трябва да му се приписва универсално- истинно значение. Това че за вас е гадно не означава, че е гадно. Много от снимите в този сайт искат да достигнат и да докоснат зритела и тази очевидно е успяла да докосне вас, но по различен начин. Именно това е целта на изкуството, макар, че точно тази малко непохватна обработка не мисля, че трябва да се дава за подобен пример, защото не заслужава...
Дата:   26-01-09 11:22

Нереален
п/п
Като заговорихме за снимки в морга, имаш ли идея, кой засне трупа на Андрей Луканов, как лежи гол и е закърпен с дебелия конец? Май "Нощен труд" беше публикувал това на първа страница, ако не се лъжа...

да. познавам го.

А за това с повръщаното.....защо не? :)

Идеята ми е че всеки си има вкус и предпочитания. Не може да се забранява това и онова само защото на определена група не и стои естетично. Има си правила, и ако не ги нарушаваш можеш да си правиш каквото ти харесва.

Защото ако вие не одобрявате този колаж/не казвам че мен ме кефи/... и заради вас го махнат, после аз ще пусна тема за нечии грозни цици...после някой с алергия към котките ще изпищи......
Автор: jino   
Дата:   26-01-09 11:22

хубава снимка това !?!?!?
https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/psqa4117.JPG

http://212.36.3.59/site_pics/188/l_1232934144_Passionforeye.jpg

да ви имам критериите,
Бих приел единствено репортаж с подобна тематика,какво ли не се случва в живота ни .
Искам да попитам автора какво го е инспирирало да направи тази "фотоманипулация"

Публикацията е редактирана (26-01-09 11:23)
Автор: fotorafi   
Дата:   26-01-09 11:23

Всеки има право да си снима каквото му е душа поискала!!!! Ама да не ми ги натрапва..ако искаме, ще намерим време и момент да ги видим. Без натрапване, поне сега сме освободени от натрапчивата фотопропаганда.[beer]
Автор: jino   
Дата:   26-01-09 11:23

всеки има право да харесва или да не харесва !!
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

Тази тема е затворена