Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на апарат в ниския клас
Автор: svet0slav   
Дата:   29-03-08 19:01

Посъветвайте ме какъв фотоапарат да препоръчам на един приятел? Аз лично съм фен на Никон(имам такъв сапунер и съм много доволен), но ниския им клас мисля, че не е много атрактивен. Какво мислите за Panasonic Lumix DMC-LZ8? Бюджетът му е 350лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на апарат в ниския клас
Автор: sixty   
Дата:   29-03-08 19:07

за тия пари няма кво качесвено да предложа..дигни поне с 200-300 и после пиши пак

Автор: Стоев   
Дата:   29-03-08 19:08

Зависи какво ще снима и дали предпочита турбозум или мегаджобна сапунерка, нов или втора ръка,...

Иначе Панасоник не е лош избор[smilie3] [beer]

Автор: bordon   
Дата:   29-03-08 22:57

Ако снима например ПАТКИ, Стоев веднага може да му помогне с информация и съвети...[smilie6] [smilie5] [smilie6]

Дата:   29-03-08 23:10

Апарата му трябва за работа. Затова не му се дават много пари. Иска просто да прави добри снимки(става въпрос за сапунер). Няма изискване за вид или "турбозум". Тъй че всякакви предложения приемам.

Автор: em0_5   
Дата:   29-03-08 23:16

Това зависи от парите...Един мой приятел си купи за 1500 лева но си струваше![smilie21] [smilie22] Ми ти колко имаш ?[smilie11]

Публикацията е редактирана (29-03-08 23:18)

Дата:   29-03-08 23:22

В такъв ценови диапазон общо взето апаратите са с еднакви характеристики. Ако му трябва за работа, за такава цена може да се намерят модели на различни фирми. Все пак зависи за каква работа ще се използва апарата. За да може по-конкретно да се потърси модел. [smile]

Дата:   29-03-08 23:24

Занимава се с овощни градини и дръвчета.

Автор: NIKTON1954   
Дата:   29-03-08 23:26

SONY DSC-W80.Според мен доста добър избор за тези пари.По-скоро е за момиче защото е много компактен, има отлична стабилизация и е с добър обектив.Разбира се говорим за сапунер, а не за апарат с ръчни настройки.

Дата:   29-03-08 23:34

Преди да си харесам никона, мислех да си взема сони, обаче във форума само лоши неща чух за сонитата, а за никон имаше много полужителни отзиви и сега съм доволен от избора си.

Дата:   29-03-08 23:38

Този Panasonic Lumix DMC-LZ8 който е избран има ли слот за карта-памет? Гледах го във "ФОТОПАВИЛИОН" - има 20 Mb вградена памет, но не се споменава за допълнителна памет. [smilie11]

Автор: kirilius   
Дата:   29-03-08 23:49

Уааа! [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Всеки апарат има слот за памет. Аз поне не знам някой, дето да няма.

Дата:   29-03-08 23:59

Мисля, че първите модели тип "сапунер" имаха само малък обем вътрешна вградена памет. А и вече стана общо прието в ревютата на апаратите да се описва вида /вид носител/ и обема /Mb/ на допълнителната /външна/ памет.
Например, моя апарат има възможност за използване на два вида карти-памет. При това едновременно. [smile]

Автор: surg   
Дата:   30-03-08 12:04

za tez pari samo CANON A560

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »