Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съдействие при избор
Автор: slavkoni   
Дата:   24-03-08 22:24

Привет на всички. Страхувам се да не съм банален с тази тема, но ще простите на един новак тук, а и в света на дигиталната фотография. Колебая се в избора на апарат, който да е с универсално предназначение, за парти, туризъм, апарат винаги под ръка...Държа на качеството при снимки без светкавица.Какво ще кажете за:1. Canon PowerShot A590 IS ; 2.Panasonic Lumix DMC-TZ3 ;3.Samsung S1050. Марките съм подредил произволно, по нещо ми харесва във всеки един от тях.Нека хората с опит да ми помогнат в избора, очаквам аргументи и коментари. Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Съдействие при избор
Автор: magnifico   
Дата:   24-03-08 22:26

Ето ТУК съм писал мнение...вмъкнал съм и няколко полезни линка, които биха ти помогнали в избора [smilie24]

Автор: stoychev   
Дата:   24-03-08 22:28

Панасониците правят много шум при ограничени светлинни условия и евентуално без светкавица. Самсунг също не стават. Остава цанонът. =)

Автор: prostudio   
Дата:   24-03-08 22:30

Вземи си това което ще ти върши работа.
Имам впредвид като пиксели, оптичен зум.
Сравни ги и ще видиш кой ще ти пасне.[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »