Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кактъв фотоапарат?
Автор: indian_r0s3   
Дата:   16-03-08 14:53

Ще съм ви благодарна ако ме насочите горе-долу какъв фотоапарат да си взема.Цената трябва да е някъде до 500-600 лв. с нужното за тези пари качество.Не искам професионален фотоапарат супер скъп,но искам да правя хубави качествени снимки.Сега съм с Canon S500..Благодаря предварително [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Кактъв фотоапарат?
Автор: Coincidentia   
Дата:   16-03-08 15:46

Питането ти е прекалено общо... примерно какъв зуум ти трябва, за тези пари можеш да имаш от 3x до 15x, което си е бая съществена разлика... прецизирай си малко изискванията, та да ти кажат по-конкретно!
Поразгледай малко примерно ТУК [shtrak]

Автор: de5   
Дата:   16-03-08 21:01

виж фуджи

Публикацията е редактирана (16-03-08 21:01)

Автор: d256h   
Дата:   16-03-08 22:25

Ако може и аз да използвам намалението и да си задам смотания въпрос, каква кола да си купя до 10 000 лв ? Сори за спама, ама като етръгнало смотаняшко да карам в същия тон !
[smilie23]

Автор: pepi01   
Дата:   16-03-08 22:28

Аз бих препоръчал Канон. От моделите около тази цена бих препоръчал
-IXUS-ако ти трябва апарат, който с едно натискане на бутона ще направи качествена снимка; oколо 550 лв
-Powershot SX100 IS ако искаш да вложиш творчество в снимките си (8 мегапиксела, 10х оптичен зуум, оптичен стабилизатор)
Хубав апарат също е Nikon Coolpix P5000.
Надявам се да съм бил полезен.

Автор: lucky_lychano   
Дата:   17-03-08 12:38

Само Фуджи виж .[smilie24]
[smilie24] [smilie24]
[beer] [beer]

Автор: CTEHATA   
Дата:   17-03-08 12:40

Черен може би, макар и някои сиви да не са за изтърване (буквално и преносно). [smilie25]

Ако въпросът ти имаше прост отговор, нямаше да има толкова много апарати на близки цени...

Автор: pafkataa   
Дата:   17-03-08 14:14

Ми израси се още 70 кинта ,но поне да знаеш,че си струва ...това примерно е добро : https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=189360&t=189360&phorum_uriauth=

или SLR на старо.Но това е в случай ,че ти се мъкне по-обемиста техника...
[shtrak]

Автор: ivanov_id   
Дата:   17-03-08 14:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: denyo   
Дата:   17-03-08 23:13

SX100 IS си е ОК, само дето няма визьор... познай как се снима на максимален зум, без да ти е залепен за лицето. Неудобно. За P 5100 съм гледал по ревюта, добра машинка е, също и A720 IS. Новите фуджита f40/50fd не знам как са, аз съм с s6000fd и съм доволен. Но за тия пари, няма как, каквото и да си купиш, ще има неща които да те дразнят... вероятно. В тоя ред на мисли... Nikon Coolpix P5100 ще ти препоръчам аз. Но си щракни няколко кадъра да си ги харесаш лично преди да го купиш :)

Автор: bobi91   
Дата:   17-03-08 23:20

Canon Ixus 65 е добър апарат в тези ценови рамки. FZ8 e наистина добър също, но в действителност и аз имам същият въпрос. [smile]

Автор: deychev   
Дата:   19-03-08 09:47

имам фз 8 [smilie24] но който от тези апарати да вземеш даже и олимпус и сони също няма да сгрешиш ако не си супер(дслр)претенциозен[smilie8]

Публикацията е редактирана (19-03-08 09:47)

Автор: deychev   
Дата:   19-03-08 09:56

не че разбирам много но като погледнах някои от характеристиките на с500 , то апаратчето си е много хубаво[smilie24] . защо искаш да го сменяш?[smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »