Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Къде изчезнаха категориите?
Автор: ТодоротВарна   
Дата:   02-03-08 16:45

При мен поне изчезнаха, от какво става това или има някакви промени в сайта ?
 Re: Къде изчезнаха категориите?
Автор: tangratannakra   
Дата:   02-03-08 16:50

няма. Има промяна в правилата. Най-вероятно не си минал праг-а на категория Представяне. Запознай се с новите правила...
Дата:   02-03-08 16:53

Колко често се променят правилата след като един път си после не си ?
Автор: guciguci   
Дата:   02-03-08 16:56

Карай,приятел,скоро един по един ще го зарежем този сайт и ще останат само "големите майстори фотографи" в него [smilie18] . Тези ,които превърнаха фотографията от изкуство и удоволствие ,в точна наука пълна с правила.
Дата:   02-03-08 17:02

Лошо е като за 3-те път се променят откакто съм тук,сайта хубав най вече обаче заради форума си
Дата:   02-03-08 17:09

Гледай сега как скоро и темата ще ти премахнат. Може би още не са я видяли
Дата:   02-03-08 17:13

ок
Автор: Маугли   
Дата:   02-03-08 17:15

Все по-малко ми харесва този сайт заради промените.... Няма справедливост тук... [thankyou]
Дата:   02-03-08 17:16

Ми дайте да си помогнем взаимно тогава
Автор: stoychev   
Дата:   02-03-08 17:18

guciguci, аз го правя. [smilie3]
Автор: harmony   
Дата:   02-03-08 17:45

"Всеки регистриран потребител има право да качва в профила си по 3 снимки на ден. Потребители, които нямат 3 снимки с над 25 т. от рейтинг Б имат право да качват за гласуване по 2 снимки на 5 дни само в категория "Представяне", "Хумор", "Домашни любимци" и "Семеен албум" и конкурсните категории. Снимките от категории "Представяне", "Хумор", "Домашни любимци" и "Семеен албум" не се виждат в албум "Избрано", но участват в общия рейтинг. Потребители, които имат 3 снимки с 25-49 т. от рейтинг Б могат да качват в албум "Избрано" по 2 снимки на 5 дни във всички категории."

Аз отговарям на условието за 3те снимки с рейтинг Б над 25 - предоставени са ми обаче само 5 възможни категории ( "Представяне", "Хумор", "Домашни любимци", "Семеен албум" и "астрофотография"). Защо така?
Автор: Маугли   
Дата:   02-03-08 17:53

На harmony

Защото админи като винаги са много умни [smilie19]

За формирането на тези прагове участват само снимки, публикувани за последната 1 година от момента на проверката на статуса. Потребители, които имат 3 снимки с по 50 т. от рейтинг Б, са защитени от връщане в представяне, независимо от давността на публикуване. Всички потребители, които все още нямат права за публикуване в албум "Избрано", два пъти в месеца могат да изпратят до админа портфолио, което ще бъде разгледано от водещи фотографи в сайта. По този начин ще бъде ускорено евентуалното преминаването на първия праг.
Дата:   02-03-08 18:09

И тази теза не е вярна поне при мен, не нелогично се случва, слагаш си съгласието под нещо дето може всеки момент да се промени, колко време има имат давност правилата?
Дата:   02-03-08 18:09

[smilie18]
Автор: admin   
Дата:   02-03-08 18:21

Праговете ще се променят и за в бъдеще вероятно, но ако се постараете малко повече, те няма да са проблем за вас.
Всички имате и добри снимки, но веднъж получили квота въобще не се стремите да поддържате нивото на албум избрано, така той се залива със стотици празни снимки всеки ден, а това не е в ничия полза.
Ето Хармони примерно може да снима добре, но смята, че в албум избрано е редно да качва всичко, включително и такива кадри:

http://212.36.3.59/site_pics/180/a_1198656591_S6005392.jpg

Стойчев едва ли може да отговори защо след като има добри снимки и явно има умения, публикува подобни некачествени неща в албум-избрано:

http://212.36.3.59/site_pics/116/t_1202848145_img114_filtered-2.jpg

Guciguci пък хич и не се замисля да пусне това в категория "улицата":

http://212.36.3.59/site_pics/172/c_1203691668_IMG_1467.JPG

Тодор от Варна пък си е публикувал снимка от ехограф:

http://212.36.3.59/site_pics/155/1_1184273803.jpg

И т.н.

Ок, сърдите се когато се вдигат праговете, но едва ли ви е по-приятно снимките ви да прелитат през албума за секунди и никой да не може да ги види. В същото време не си давате труда да бъдете по-самокритични....
Все пак това е сайт за фотография. Не е снимка.бг или фотобанка за изпразване на карти. И поради тази причина ще има постоянно завишаване на критерии и прагове, дори и с риск някой да се обиди.
Всеки има право да бъде обиден или да приеме предизвикателствата и да докаже на себе си, че може да ги преодолее. Така е и в живота. Едни се жалват, че е трудно, а други се борят с трудностите и успяват.
Дата:   02-03-08 18:27

Ех,и тук трябва да се борим,а аз ислих,че ми е достатъчна борбата за оцеляване[smilie2]. Но щом е така започвам да се боря,няма да се отказвам,я. Ама как да се боря сега,като нито една снимка вече не мога да кача в "Избрано"?
Дата:   02-03-08 18:32

Може и да не се "борите" ако искате.
Ние държим да запазваме нивото на сайта като фотографски такъв, дори и с цената спадове в посещаемостта. Ако сме държали само на посещаемост, щяхме да направим сайт за изпразване на снимки от ГСМ- и да имаме 3 пъти по-голяма посещаемост.

Специално за Тодор от Варна - препоръчвам освен правилата да четете и общите условия за ползване на сайта. В тях ясно е написано :

Фото Форум има право да променя технологията и дизайна и функционалностите на сайта и на предоставяните услуги без предварително известяване.

Това е безплатен за вас сайт, в който участвате само ако ви удовлетворяват условията. Всички подобни сайтове в нета вземат подобни мерки на определен етап от развитието си. Иначе става пълно затлачване от свободно и абсолютно безотговорно изпрзване на карти в албума.
Автор: Elessar   
Дата:   02-03-08 18:39

Аз съм съгласен с промените. Това е един стимул да се развиваме постоянно, а не да започнем да тъпчем на едно място след 1-2 хубави кадъра. Конкуренцията и високите изисквания са полезно нещо! ;)
Дата:   02-03-08 19:02

Но малко е нелогично да слагаш всичко в категория лични или представяне, примерно патета дето ги снимаме сега край морето да са в личен албум или домашни любимци.
Дата:   02-03-08 19:05

Добре имам въпрос. След като във форума има снимка като тази с такъв рейтинг !!

http://212.36.3.59/site_pics/110/n_1118096336_kr5-1.jpg

защо и аз тогава да не кача тази,и да разбера как ще бъде оценена

http://photo-zona.net/images/user47502/album12571/preview/1204477274_pkag8333_IMG_0155.JPG

Или Пък има тази снимка

http://212.36.3.59/site_pics/110/n_1110228400_dstevcho2.jpg

Аз ,макар да не съм хванал Дядо Стефчо,искам да предложа тази:

http://photo-zona.net/images/user47502/album12571/preview/1204477274_zgfr7863_DSCF1346.JPG

или тази:

http://photo-zona.net/images/user47502/album12571/preview/1204477276_kzsx2881_DSCF2232.JPG

Дата:   02-03-08 19:07

Ами ще покажете няколко добри снимки в представяне и пак ще ви се отворят категориите. Поне в представяне хубавите снимки изпъкват и понякога набират скорост по-бързо.
Стига да имате желание, няма невъзможни неща и непреодолими трудности:)
Автор: tangratannakra   
Дата:   02-03-08 19:12

Недоволни винаги ще има....
Автор: tofo   
Дата:   02-03-08 19:18

Та значи - 1 фотка годишно с рейтинг и бавно и методично си източваш картата в избрано. Можеше да стане и по-добре. В дясно бозите прдължават да си текат[smilie2] .

Дата:   02-03-08 19:23

Tofo, не една, а 3 . Освен това в дясно ще има още да се източват известно време, защото има доста снимки по профилите, които са били качени в категории преди промените. Не ни се искаше да им сменяме автоматично категориите към "представяне"
Автор: VioletaSto100   
Дата:   02-03-08 19:29

Абе и на мене някъде ми изчезнаха катагориите...[smilie18] Нищо де, пак ще се появят, малко пролетен стимул, няма лошо...[smilie3]
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

Тази тема е затворена