Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Поне три снимки с рейтинг Б над 25...безкрайно тъпо!!!
Автор: deyan_sz   
Дата:   01-03-08 19:30

Некой друг да е на същото мнение?
 Re: Поне три снимки с рейтинг Б над 25...безкрайно тъпо!!!
Автор: darksorrow   
Дата:   01-03-08 19:33

кой сега е номер едно [smilie21] [smilie21]
Автор: shama   
Дата:   01-03-08 19:39

мда аз още плача нощем [beer]
Автор: praetorian   
Дата:   01-03-08 19:41

Ха ха, ми ти май ги имаш, защо ревеш ? [smilie18]
Автор: hotsnail   
Дата:   01-03-08 19:47

Форума става едно затворено общество.

Гласуването за снимки, както съм писал и преди, е само суета и напълно безсмислено. [beer]
Автор: guciguci   
Дата:   01-03-08 19:50

И аз съм съгласен,само си измислят правила. Аз искам да покажа снимки и хората да си кажат мнението,но сега не мога
Автор: admin   
Дата:   01-03-08 19:59

Форумът е съвсем отворено общество. Всички имате еднакъв шанс за всичко. Просто се старайте да не задръствате албум избрано със снимки тип "семеен албум" . За тази цел си има съответната категория извън албум-избрано.
Опитайте се да бъдете повече самокритични.
Опитайте се да не пускате в сайта тъпи снимки, за да не ви е после "безкрайно тъпо".
Ако искате някой да види и оцени снимките, показвайте най-доброто от себе си, не изпразвайте картата от апарата си тук, защото когато няколко хиляди души го правят, шансът някой да им види бързо прелитащите снимки е нищожен.
Ето примерно guciguci много държи да ни покаже тази снимка:

http://212.36.3.59/site_pics/117/u_1170347087_snimka.jpg

но ако и останалите няколко хиляди души пожелаят да ни покажат такива снимки, то тогава по-добре да затворим сайта.
Автор: PiToMeN   
Дата:   01-03-08 20:00

Хубавото е, че май системата помни и снимките, които потребителят си е изтрил [beer]

Иначе мисля, че може и по-строго да е.
Автор: ksuhorukov   
Дата:   01-03-08 20:01

Админ - подкрепям!
Автор: admin   
Дата:   01-03-08 20:02

С една дума - ако се постараете повече, гарантирано ще преминете бариерата. Тя е символична. След време може да бъде завишена още.
Научете се да преодолявате бариери в живота, защото никой няма да ви даде нещо на готово. Преодоляването на бариери определя развитието![beer]
Автор: snowdrop   
Дата:   01-03-08 20:08

gospodin admin,

napravih se truda da pregledam vsichki snimki v katedoria "Predstaviane". Eto malko matematika

- obshto snimki - 1220
- snimki mejdu 25 i 55 tochki - 67 - ili 5%
- snimki mejdu 56 i 100 tochki - 8 - ili 0.66%
- snimki nad 100 tochki - 1 - ili 0.08%

S vavejdaneto na novi pravila shte znachi li che "B" fotografite shte idvat po chesto v "predstaviane" da glasuvat.

Imam i edna molba - razreshete mi da pusna samo edna snimka v kategoria "divi jivotni" za da vidia kolko glasa i "B" tochko shte poluchi. iskam prosto da sravnia.

https://photo-forum.net/i/796116

https://photo-forum.net/i/796116

Blagodarna shte sam vi da mi otgovorite

Публикацията е редактирана (01-03-08 20:10)
Автор: deyan_sz   
Дата:   01-03-08 20:10

Админ, подкрепям мнението, че бариери от този вид превръщат форума в затворено общество. Би трябвало да мога да кача репортажа си в "репортаж" и да бъде оценян именно като такъв. А що се отнася до задръстването на сайта...може би има други начини това да се преодолее. Сега ми хрумва - снимките не събрали определен рейтинг за определено време да бъдат автоматично изтривани или изваждани от албумите "избрано". Сигурен съм, че има и други варианти. Не мислиш ли?
Автор: Coincidentia   
Дата:   01-03-08 20:12

Еха, админът го даде и леко философски наставнически [cool]

Аз примерно бая време се бъхтих да мина бариерата, може би към десетина снимки пусках докато стане... ама после пък като във вица "като ми се отвори една карта" [smilie18]

Имам усещането, че сега поне би трябвало Б-тата да започнат повечко да поразглеждат представянето, което ще е за добро, а иначе готинките кадърчета там чудесно изпъкват, така че... така че всъщност съм доста [smilie24] новите правила

Дата:   01-03-08 20:13

Сноудроп, незнам колко Б ще събере снимката на совата, но определено е добра. Ако направиш 3-4 подобни, ще бъдещ любезно допуснат до всички категории, защото ще си доказал, че можеш нещо повече от това да натискаш едно копче.[shtrak]
Автор: Chester   
Дата:   01-03-08 20:14

Не знам за това за 3-те снимки го покривам, но понеже снимката ми с най-висок рейтинг Б е на 1 година и 20 дена сега мога да качвам в категории, които никой от хората които дават Б не гледа... фактически аз не виждам как младите, които имат желание да се развиват могат да го правят? "Великите фотографи" си гледат "Избрано", никой не гледа останалите секции и кво става накрая... нищо, шанса да събереш достатъчно Б го няма... Явно това това не е сайт подкрепящ развитието на младите.
Автор: boink   
Дата:   01-03-08 20:17

"Приемат се файлове във формат JPEG, не по-големи от 200 КВ, с размери не по-големи от 950 пиксела по дългата страна"

е туй най ме кефи. [smilie24]
Дата:   01-03-08 20:20

Не виждам къде е проблема. Вижте рейтинга за последните 30 дни в категория Представяне. Има великолепни кадри оценени с достатъчно Б точки. Когато съберете 3 такива, попадате в "избрани" където реално ще имате възможността да бъдете оценявани на друго ниво. Бъркам ли?
Дата:   01-03-08 20:24

ksuhorukov,

veroiatno ne si prochel komentara mi po-gore i statistikata koiato predstavih
Автор: prism   
Дата:   01-03-08 20:27

Айдееее, още една година бъхтане [smilie18]

P.S. По принцип съм твърдо ЗА, де, да не кажете нещо [smilie3]
Дата:   01-03-08 20:27

Прочетох да. Не виждам нещо нередно в това.
Дата:   01-03-08 20:30

ot spomenatite 1220 snimki im ai mnogo koito sa opredeleno nodooceneni i za jalost potavat v kiupa
Автор: itilien   
Дата:   01-03-08 20:32

Каква поредна драма драги зрители [smilie7]

"фактически аз не виждам как младите, които имат желание да се развиват могат да го правят?"

Ти развитието да не би да смяташ, че има нещо общо с това къде пускаш снимки и колко точки имат ? [cool]
Автор: djogata   
Дата:   01-03-08 20:37

А пък аз покривам условията за качване по 3 снимки на седмица точно на косъм... Все едно админ според моя профил ги е писал новите правила [smilie18] [smilie18] [smilie18]

До Октомври месец съм бетониран на това ниво... Но ако дотогава не пусна нищо ново, ще ми намалее прага на 2 на седмица. Прилични са новите правила според мене, сега за праговете не знам, но е добре това, че могат да те върнат в 6-ти клас. Елиминира случайните попадения, трябва да си последователен в снимането, за да преминеш праговете и да си останеш в нужната графа.
Автор: pmp   
Дата:   01-03-08 20:43

Факт е, че сега категорийте в които свободно може да се качва ще се препълнят. И понеже покрай сухото гори и суровото, стойностни снимки ще останат недооценени. А и не е това най-важното, вероятността някой с познания да забележи снимка на начинаещ и да му помогне със съвет например намалява. И за да не намесваме замерването с примери - говоря за статистика и напълно подкрепям snowdrop. Вярно е, че ако си го поставиш за цел ще се измъкнеш, къде със съобщения на лични, приятелски кръгове и прочие... Но това само показва че форума се превръща в затворено общество. Мисля, че определени ще ми хареса да виждам по-лесно повече стойностни снимки в категорийте, но от време на време ми писва като само като погледна снимката и познавам автора. Аз лично няма да взема да се напъвам да преминавам поредната бариера - не ми е никакъв гъдел в момента. Иначе Честита Баба Марта на всички и успех с новите правила!:)
Автор: prism   
Дата:   01-03-08 20:43

Впрочем каква точно е пък идеята за портфолиото - възможност за получаване на компетентна критика и съвет или затапка за разни недооценени типове? [smile]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена