Автор: Pulsar
Дата: 22-01-08 00:59
Искам да кажа, че днес станах "свидетел" на прекрасни кадри в течение на няколко часа и смятам да си изкажа личното мнение за продуктите и авторите чиито имена са там на последните вътрешни страници... Може да ви лъха адски носталгично, трагикомично или каквото там от заглавието, НО, не може да се подмине добрата работа на колегите и мисля, че има време за критика (креативна, градивна или заядлива и остра), та,да оставим кюлчетата настрани, и да си кажа аз какво мисля по тоя и онзи въпроси ... Пожелавам на всички ви, повече креативност, повече позитивно мислене, повече градивна критика...
Ето и имената на авторите, които мисля, заслужават внимание в безплатните издания и Go GuideGo Special, както и в новия каталог на "Форест Джинс", (който по принцип снимам аз), но сега изглежда страхотно и новаторски !!!
Та ето ги и тези, които ме впечатлиха:
Тихомир Рачев за No Frame Studio
Бояна Бонева за No Frame Studio
Йозеф Зидаров - mystic
както и
Васко Германов от thinktanklab, за който мога да кажа, че е снимал прекрасно новия каталог на "Форест"... Не на последно място ми се ще да похваля и всичките стилисти, гримьори, фризьори, както и прекрасните модели на тези сетове, защото знам какво и как е нужно, за да се постигне високото качество и професионализмът. Благодаря ви за прекрасното изживяване !
ПП. "АДМИНЪТ" ще помоля следващия път когато си реши самоволно да ми изтрие тема (както в случая с тази за Еделвайс), да ми даде обяснение преди това, или предупреждение поне, защо и как е решил да трие. На този етап считам действията му като импулсивни и детински.
|
|