Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Фото Павилион" или PhotoSynthesis
Автор: Naci4a   
Дата:   14-12-07 18:44

Предстои ми покупка на фото апарат утре. От Благоевград съм, та ще се разходя до София и се чудех кой магазин от двата ще ми препоръчате. Благодаря предварително!!!
 Re: "Фото Павилион" или PhotoSynthesis
Автор: peterst   
Дата:   14-12-07 18:44

иди до сити центъра (срещу хотел хемус) и пресечи улицата. там е истината [smilie24]
Автор: apollo   
Дата:   14-12-07 18:45

[smilie5]... там където дават поне 2 години гаранция [smilie3] [smilie24]

Автор: apollo   
Дата:   14-12-07 18:45

peterst написа:

> иди до сити центъра (срещу хотел хемус) и пресечи улицата. там
> е истината [smilie24]

... мдаммм точно така... и аз там я намерих [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [shtrak]
Автор: GenaDP   
Дата:   14-12-07 18:46

Автор: Naci4a
Дата: 14-12-07 18:44

кой магазин от двата ще ми препоръчате.

Ти като купуваш сирене, по магазина ли го избираш? [smilie19]
Автор: chovecheto   
Дата:   14-12-07 18:48

Ами влез в сайта на единия магазин, влез в другия, сравни цените, питай дали го има в наличност и лесно ще решиш. Много странно защо го задаваш тоя въпрос. Почвам да си мисля, че тия теми се пускат от определени хора с цел реклама.
Автор: Стоев   
Дата:   14-12-07 18:50

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: dimaldim   
Дата:   14-12-07 18:51

Не съм пазарувал от фото синтезис , но съм пазарувал от фото павилион и мога да кажа , че са много коректни! [smilie24]
Автор: navy   
Дата:   14-12-07 19:14

Бааси темата [smilie10]
Дата:   14-12-07 19:18

Темата не съм я пуснал с цел реклама. Просто мисля че единия магазин може да е по-добър от другия. Както си вадя снимките от едно и също фото без да съм проверил цените във всички други студия и както не бих си купил GSM от определени магазини.
Дата:   14-12-07 19:27

Бензин/дизел къде наливаш и защо?
По-добре ли е на ОМВ/Лукойл/Шел и защо?[smilie21]

Автор: alexoff   
Дата:   14-12-07 19:35

Стоев написа:

> Бензин/дизел къде наливаш и защо?
> По-добре ли е на ОМВ/Лукойл/Шел и защо?[smilie21]
>

Попадал съм на разни селски бензиностанции с много лошо качество на бензина, нямам идея на какво се дължи това. Но след като съм зареждал след това резервоара до горе на бензиностанция на някоя от големите вериги има значително подобрение в работата на двигателя. Така че примра ти не е много уместен, възможно е да има разлика в качеството на горивата в различни бензиностанции.
Дата:   14-12-07 19:36

Дам. Всеки магазин има по една работилничка отзад, там сглобяват фотоапаратите... [smilie19]
Дата:   14-12-07 19:45

Не казвам че сами си сглобяват апаратите. Просто може обслужването да ви е издразнило в единия, а в другия да са се държали добре. Сега ми върнаха отговор на маил от единият от магазините, който ме издразни(аз питам за конкретни неща, а те ми отговарят - еми сега на промоция ни е еди-какво-си). Затова пуснах и темата. Иначе Банзин само Shell V-Power Racing наливам щото колата най-много него го харесва [smile]
Автор: marto   
Дата:   14-12-07 19:47

Банзин само Shell V-Power Racing наливам щото колата най-много него го харесва

той този пък един бензин...[smilie23]
Дата:   14-12-07 19:49

То пък това е една кола.....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   14-12-07 19:51

Автор: Naci4a
Дата: 14-12-07 19:45

Не казвам че сами си сглобяват апаратите. Просто може обслужването да ви е издразнило в единия, а в другия да са се държали добре. Сега ми върнаха отговор на маил от единият от магазините, който ме издразни(аз питам за конкретни неща, а те ми отговарят - еми сега на промоция ни е еди-какво-си).

Ако чакаш нейде на ръце да те носят, или свирка от благодарност да ти направят, че си благоволил да си купиш апаратче - не се надявай.
Автор: mitku   
Дата:   14-12-07 19:51

От PhotoSynthesis, не съм "имал честта" да си купя нещо, но просто така се е случило явно, така че не мога да кажа нищо за тях.
А преди известно време станах клиент на "Павилиона" и след като всеки път досега съм бил доволен (и от стоката, и от доставката, и от поръчката, и от цените, и от обслужването... да чукна на дърво - не ми се е налагало да "проверя" гаранциите на техниката си), след това не съм сменял магазина, защото просто не съм търсил друг, след като съм доволен от този [shtrak]
Автор: kaiser.soze   
Дата:   14-12-07 19:57

разбира се че има значение от къде ще се закупи апарата. въпросът е не само в цената , а и в обслужването след продажбата , самата продажба, гаранция , и други за които не се сещам. тва да си купиш с 20-30 лв по евтино и после ако имаш проблем и да ти кажат ми оправяй се, заеби..
аз си купувам глупости от ибей примерно, но за сериозни покупки и за повече пари винаги предпочитам някой по престижен магазин с история .[ezik]

[beer] [beer]
Дата:   14-12-07 20:00

GenaDP не съм казал че трябва да ме носят на ръце или нещо такова, на ми се е случвало да ме гледат на кръв сякаш съм им изял закуската или де да знам.
mitku благодаря Ти за отговора!
Автор: iceman   
Дата:   14-12-07 20:32

Това за кой магазин става въпрос??? Аз съм решил да си купя апарат от Синтезиса и там много голямо внимание ми обърнаха и ми дадоха добър съвет какъв апарат да си купя
Автор: iceman   
Дата:   14-12-07 20:33

Имам познати които са много доволни от този магазин.И те ми го препоръчаха.[smilie24]
Автор: Chester   
Дата:   14-12-07 20:44

Аз лично си купих техниката от PhotoSynthesis :P Пичове са! В павилиона не съм бил:)Naci4a написа:
Автор: cicomanco   
Дата:   14-12-07 20:46

павильоне,павильонееее.....бахти темата доживяхме!предполагам че сте изненадани не по- малко от мен!!![smilie5]
Автор: boni   
Дата:   14-12-07 20:46

И двата магазина са добри и като обслужване и като цени. От който и да купиш, няма да сбъркаш[beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена