Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 канон г9
Автор: goro13   
Дата:   19-11-07 02:16

какво мнение имате за canon g9 ще го ползвам за лубителски предварително благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: канон г9
Автор: next_time   
Дата:   19-11-07 02:21

Въпроса ти звучи :

"...мноооо искам да си взема Г9 кажете ми че няма да се набутам"

На тая цена можеш да си купиш и лУбителски ДСЛР.

Автор: fvm   
Дата:   19-11-07 02:43

Аз нямам мнение по въпроса. Аз лично съм с Канон А610.

Преди 2 дена имах възможноста (това с едно "т" ли се пише или с 2 ???) да взема в ръце Г9. Апарата е доста солиден и няма нищо общо с малките джиджавки. Дава усещане на ДСЛР но като погледнах през малкото стъкълце... по добре ти не го прави да не се разочароваш.

Иначе само това мога да ти кажа аз, апарата си е доста солиден и стои добре в ръцете ти. Но аз лично не виждам смисъл от този клас апарати. Нито е рак нито е риба !!!

Единственото оправдание да си го купиш, е да си още начинаещ и да искаш най-доброто за начало... е тогава си на прав път. Иначе няма смисъл да си даваш парите за него.

Ако не си голям фен и просто искаш нещо така са всеки случай... защо не си дадеш парите за някое Иксус-че. Виж тези мъници трепят рибата.

Автор: danny_falin   
Дата:   19-11-07 11:06

г9 според мен е за хора с много пари които търсят максимално качвство на картината и максимална функционалност (разбирай ръчни настройки) в компактно и здраво тяло.

шуми отвратително, както всички сапуни за сега (с леки изключения при фуджи)

ако компактността не те блазни
дслр или фуджи 6500

обаче си мисля че ако човек пита другите какъв апарат да си вземе, не е на прав път

поздрави

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »