Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ВЪПРОС КЪМ АДМИН
Автор: nikton1954   
Дата:   14-11-07 07:50

Точка две от правилата на базара:

2. Секция "базар" служи за продажба на лична употребявана техника. Потребителите, продаващи личната си техника в базар не дължат комисионна на сайта.

Та въпроса ми е - като какъв се явява " ranopile ",който ежедневно залива базара с оптика и техника втора употреба внесена по всяка вероятност от USA.Познавам и други хора, които търгуват в базара, но с такъв мащаб и така тотално никой не си позволява.Имам чувството, че базара е негова собственост.Нищо лично!

Re: ВЪПРОС КЪМ АДМИН
Автор: alsash   
Дата:   14-11-07 07:53

админа няма касателство.....пробвай при данъчните [smilie18]
Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   14-11-07 07:54

Какво лошо има в това човекът да продава...ако са му качествени нещата и на добра цена, нека да залива. Или някой не иска да има конкуренция, за да си продаде скъпичко старата техника?

Публикацията е редактирана (14-11-07 08:16)
Автор: nikton1954   
Дата:   14-11-07 07:59

Съгласен съм - тогава точка 2 да отпадне - лично аз винаги си продавам евтино техниката втора употреба така,че нямам проблем с продажбата.Въпроса е принципен.

Автор: kreten   
Дата:   14-11-07 08:11

За мен ranopile се явява като много коректен търговец с добра стока на добри цени, което не може да се каже за всички в базара !!!![smilie24]

Автор: muu   
Дата:   14-11-07 08:15

ранопиле е абсолютно коректен. не е фирма за внос на нова фото техника и в такъв смисъл не противоречи на правилата на базара,а за количеството ограничения няма.
много завистливи и озлобени хора сме,това форумците май...
Автор: admin   
Дата:   14-11-07 08:37

Въпросният потребител продава техника втора ръка. Въпросите към АДМИН се задават на посочения за тази цел мейл.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена