Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Преложение за началната страница...
Автор: Reshovski   
Дата:   15-10-07 23:24

Предложението ми е снимката в началната страница, ако може да се сменя на по-кратко време. Защо не и всеки ден да е рчазлична, ще е по разнообразно.
 Re: Преложение за началната страница...
Автор: asahi   
Дата:   16-10-07 09:07

Че кой ходи на началната страница?
Автор: Mick   
Дата:   16-10-07 09:59

asahi написа:

> Че кой ходи на началната страница?

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
...........
Автор: asahi   
Дата:   16-10-07 10:02

За тези като мене - снимката на Спешъла от 1-ва страница:

https://photo-forum.net/sitepics/authors_first_page/e_1192116838_SK_8580-protest-small.jpg

Мноо яка!
Тези даскали що не стрелят по полицията с тебешири?
Автор: ogimag   
Дата:   16-10-07 10:12

Те вече пишат с маркери по бели дъски [smilie5]
Автор: asenr   
Дата:   16-10-07 10:15

Reshovski, снимката от първа страница я избира админа и я сменя когато му е кеф и с която му е кеф. По-точно може би я сменя когато му хареса друга снимка, но това си е негова работа. Това и друг път е дискутирано. На теб ти се иска по-честичко да я сменя, но той може да няма време или желание за това. Не мисля че това е такъв проблем че чак тема да пускаш. Ако мислиш обаче че наистина е - защо не му пишеш едно мейлче? За контакти - черното каре долу в ляво.

Публикацията е редактирана (16-10-07 10:16)
Автор: Reshovski   
Дата:   16-10-07 11:34

asenr ,знам че снимката се избира и сменя от админ. Казваш, че можел да няма време или желание, да беее, за какво подържа подобен сайта ако няма време и желание. Определено ще е по-разнообразно, ако по-често виждаме различен фотос. Приемрно сегашния като го видях първия път много ми хареса, а сега вече ми е писнал! Не пиша директно на админ, защо знам че изобщо няма да обърнат внимение на предложението ми, докато тук във форума може да има по-голяма гласност.
Автор: Amigo   
Дата:   16-10-07 11:43

според мен на 3 дена е нормално [smilie8] не всеки влиза всеки ден във форума [smilie8] [smilie8]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена