Автор: batzeto
Дата: 18-08-07 20:07
laer и аз там във фен клуба на kaic
съм изказал мнение за двата, но явно те е домързяло да разгледаш всички постове,затова ето на готово (макар и със задна дата):
Хех и аз не разбирам политиката на Канон в тази насока. Бях 99% сигурен, че в този модел (С5) ще сложат по-голяма матрица и ще надминат Сони Н9 и даже мислех,че умишлено изчакаха пускането на новия модел за да ги сринат с нещо по-д-бро,а те направо ме изненадаха. Дори не увеличиха зум-а,както направиха Сони. Имам чувството,че пуснаха този модел,само за да пуснат нещо ново от сапунерките. За 8-те мега и малко по-големия дисплей цената е неуправдано висока отново,при условие че С3-та е с 200$ по-евтина. Не го казвам,защото наскоро взех С3-та,но и да не бях и сега да ми предстоеше взимането,пак щях да си взема 3-та. Кофти тръпка... за чакането и разминаването на очакванията.
В днешна дата мога да добавя,че направих няколко снимки със "обновения" модел. По-долемия дисплей е сладка работа,ако го ползваш,но и по-голям разход на енергийка. Слота за светкавица е благинка също,предполагам си свикнал да ползваш такава. Самия апарат изглежда по-масивен и малко по-изпипан като дизайн, С3-ката си изглежда по като сапунерка,в сравнение с 5-цата,макар че и той не отстъпва,все пак си е сапунерка:) Малката матрица не се коментира повече, направо се вбесявам като се сетя...
Та на въпроса ти...не знам доколко ще 3-ката ще се окаже заместник на про-то,което си имал,но ако се колебаеш м/у 3 и 5-та правилно си се насочил:)
|
|