Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 съвет за монитор
Автор: LittleFish   
Дата:   27-11-24 09:27

Здравейте!
Искам да купя монитор, на който ще обработвам снимки като любител, но и ще работя. Бюджетът ми е - минимален за нещо ставащо [smilie8]
Гледам този
...и се чудя какво означава "реновиран". Някой има ли впечатление от сайта? И този модел читав ли е?
Бях прочела написано от някой тук: "Матрица IPS (8 битова!!) и да бъде Flickr-free. Другото са подробности." [smile]
Този е такъв :)

Приемам всякакви предложения в този уж-черно-петъчен момент.

Благодаря на отзовалите се!

Re: съвет за монитор
Автор: Mogila   
Дата:   27-11-24 09:42

Здравей, напиши най-добре бюджета и колко инча да бъде мониторът.
Автор: Synthy   
Дата:   27-11-24 10:43

Ако не е издухан от употреба (на колко часа е?) и няма дефекти по матрицата - монитора става. Особено за 200лв...
Автор: ddantgwyn   
Дата:   27-11-24 10:48

LittleFish написа:

> ...и се чудя какво означава "реновиран".

Най-кратко казано - мониторът е втора употреба. Останалото са го казали или ще го кажат колегите.

Автор: asahi   
Дата:   27-11-24 10:52

Изтегли си това програмче. Има го и на други места. Тествай монитора преди покупката да показва равномерни основни цветове без петна, сенки и просветки. Ако ще вършиш и друга работа съобрази избора си и с нейните изисквания. Аз бих избрал 27" поради такова съображение.

Дата:   27-11-24 11:20

Благодаря на всички!
Бюджетът ми е до 450лв примерно. Инчовете могат да са до 27, защото ще е на бюрото пред мен и си представям, че по-голям ще ми е твърде голям :)
Някой видял ли е някое съблазнително предложение из намаленията тези дни?
Дата:   27-11-24 11:23

Благодаря!
Бюджетът ми е до 450лв примерно (може и до 500, ако излезе нещо, което не е за изпускане и иначе е мноого повече). Инчовете могат да са до 27, защото ще е на бюрото пред мен и си представям, че по-голям ще ми е твърде голям :)
Някое съблазнително предложение из намаленията тези дни?

[beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.