Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търси се медицински фотограф
Автор: eth   
Дата:   13-12-22 15:39

Здравейте, търся да наема фотограф на постоянно работно място в дерматологична клиника в Стара Загора. Заплатата ще бъде прилична, освен това ще бъде зает не повече от 50% от времето, като през останалата част ще може да си работи на компютъра каквото поиска. Работата е с две специализирани системи за медицинска фотография - Visia 6, Vectra 2 на https://www.canfieldsci.com/, както и стандартизирани студийни снимки на лице и тяло.
Необходимите фотографски умения са базисни, т.е. работата е подходяща за млад човек с фотографски наклонности, докато се развие в областта или за който прецени.
Надявам се намеря човек, с когото интересите ни ще съвпаднат:-)

За контакти - на лични съобщения.

Отговори на това съобщение
 Re: Търси се медицински фотограф
Автор: vga   
Дата:   13-12-22 16:29

Поздравления, най-сетне интересна обява с нещо различно и практически насочено! Надявам се, че ще си намерите приятен човек в Стара Загора :)

Дата:   13-12-22 17:08

Благодаря, vga. И аз се надявам. Вероятно ще търся и за София, но в Стара Загора ми е по-спешно...

Автор: Raffito   
Дата:   13-12-22 19:23

Обадете се на Чатъшки...
Около него фотографи в изобилие...
Той няма начин да не ви намери правилния човек,[shtrak]

Дата:   14-12-22 16:39

Благодаря, Raffito, не бях се сетил, ще му се обадя[smilie24]

Автор: Lucero   
Дата:   23-12-22 13:34

жалко, че не търсите за пловдив....

Автор: perspectiff   
Дата:   01-01-23 11:40

Lucero, клиника Етика имаха сходен пост в джобса, пиши ми на лично за да разнищим темата!

Автор: ivanoviliaiorrdanov   
Дата:   05-01-23 10:37

много интересна работа за млади хора.Спомням си как подкарах светлинният микросокоп в катедрата по ботаника, който беше захвърлен чисто нов в ъгъла на помещението, покрит с найлон .Карл Цайс Йена оптика и направих серия от микроскопски снимки на цитоембриологично и агробиологично делене на Vicia dalmatika, Vicia inciza.След което бях поканен от проф.Велиганов да снимам операция на човешки крайници , на коленните стави на възрастен мъж в ортопедичната държавна болница в Пловдив.Операцията продължи близо 5 часа.Така, че сега е повече от удоволствие да снимаш медицински трансмисии!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »