Автор: hotsnail
Дата: 01-11-22 19:39
еми зеноне как разбират другите освен теб и приятелите, че си фотограф?
Съвсем сериозно го написах. Дори ако си любител, който иска да покаже нещо, без инстаграм просто не си в играта. В Китай може би е друга мрежата. Ама за Европа, САЩ, голямата част от Азия, Южна Америка Инстаграм е мястото за фотографи.
За видео и стриймване има twitch, тикток, youtube ... ама за фотография няма друго. То не че има много фотографи. Почти всички с амбиции публикуват видео.
Не е криза. Просто това е медията, където споделяш фотография и много хора консумират фотография.... дали са и най-добри алгоритмите и интерфейса... ми не знам. Има още 5-6 нови платформи. Наскоро се записах в една Vero ама тя на дали има и 5% от размера на Инстаграм... Ти въобще знаеш ли за съществуването на Vero? Не, нали?
Наскоро дирих една казахстанска фотографка, която беше спечелила някакъв конкурс преди 3-4 години. Просто един нейн кадър ми се беше забил в паметта. Еми къде я намерих - инстаграм... после намерих и други профили. Ама инстаграма беше далеко най-смисления от фотографска гледна точка. Видях и другите снимки....
500px, 1x, Flickr ми има фотографи в някои от тях ама няма кой да види снимките....та все едно ги няма....
Публикацията е редактирана (01-11-22 19:48)
|
|