Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 fujinon 70-300mm за птици ?
Автор: BorislavK   
Дата:   19-05-21 11:17

Здравейте, от малко повече от месец имам фуджи 70-300мм и честно казано доста се запалих по снимане на птици. Още имам много да уча разбира се, но поне съм пълен с ентусиазъм.
Разбира се все ми се иска да можеше да е малко по дълъг и затова искам да попитам дали има смисъл да го пробвам с 1.4x или да се насоча можеби към 100-400мм.
За конвертора ме е страх, че със загубата на още една стъпка на блендата ще стане практически неизползваем в доста ситуации, а можеби ще падне малко и качеството, което и в момента ако не са перфектни условията малко куца...освен това се чудя дали предвид разликата в цената и размера бих усетил особена разлика в качеството със 100-400мм.

Отговори на това съобщение
 Re: fujinon 70-300mm за птици ?
Автор: lamerko   
Дата:   19-05-21 11:55

@BorislavK малко извън темата - доволен ли си от 70-300? Че се бях замислял за него :)

Автор: hansto   
Дата:   19-05-21 13:26

само по ревюта мога да кажа което съм чел 70-300 с 1.4 е ок.
100-400 е двоен на размери и тежест. Аз минах от 55-200 на 70-300 и съм доволен. Преди ми беше попадал 1.4 конвертор ама тогава нямаше 70-300 още и не съм тествал лично.

Автор: BorislavK   
Дата:   20-05-21 09:59

@lamerko - не съм го свалял от тялото откакто е купен :) Можеби не очаквах много и затова съм така доволен от него. Това че е толкова компактен е огромен плюс за мен и освен това стабилизацията е страхотна, дори при ненормално ниски скорости се справя много добре.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »