Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнение
Автор: paradoxa24   
Дата:   05-11-20 15:36

Извинявам се, че пълня форума с излишни теми може би. Имам следното питане, относно кой апарат да избера, за непрофесионални снимки, напълно аматьорски, но ми се иска да са с добро качество. Търся нещо бюджетно като за хоби, и се спрях на следните две камери:
Panasonic Lumix FZ38
и
Sony cybershot DSC - HX 1
Благодаря, за отделеното време на тези, които ще коментират и ще изкажат своето мнение. А също ще се радвам на предложения, а аз вече в последствия ще търся за изгодни оферти. Благодаря, предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение
Автор: Synthy   
Дата:   05-11-20 16:29

сонито. Ама.. от тези старци не очаквай нещо впечатляващо. Виж ако можеш нещо по-ново.

Публикацията е редактирана (05-11-20 16:31)

Автор: IShoot4Fun   
Дата:   05-11-20 17:41

Aко бюджетът е по-ограничен - Panasonic FZ300

Имам предходния модел - Panasonic FZ200, който е със същия обектив. Повечето снимки в профила ми са с него, можеш да погледнеш. Качеството при снимане на снимки с двата апарата е едно и също. При FZ300 обаче имаш повече възможности при заснемане на видео.

Иначе, ако бюджетът позволява - Panasonic FZ2000

П.П. Умишлено не споменавам апарати от рода на LX15, RX100, или пък модели със сменяеми обективи. Така като гледам, човекът търси апарат с несменяем обектив и с приличен зуум.

Публикацията е редактирана (05-11-20 17:48)

Автор: juslen   
Дата:   05-11-20 18:51

Вземи безогледалка на старо не се занимавай с мазни турбосапунери с мини сензорчета-вземи Фуджи или дори Олимпус примерно пъти и пъти по-добре от ултразум.

Публикацията е редактирана (05-11-20 18:52)

Автор: quazimodo   
Дата:   05-11-20 20:36

Аз пък не мога да си изкривя душата и да кажа, че Г-точката на Сони е по-читава от Лайката на Панасоник. Давам едно рамо за FZ 38.

Дата:   05-11-20 23:42

Благодаря ви, за коментарите. Като цяло, искам да си купя хубава камера със сменяем обектив и всичко, както си му е реда, за да мога да се уча още и още да правя хубави снимки. Но в момента заради положението изчаквам, и в последствие ще търся апарат в рамките на 800 лв ( втора употреба), и това ще ми е следваща тема за коментар. Сега имам, Canon 1000d, но не знам, някой снимки ми се получават, разбира се искам малко повече от него, но той не може да ми го даде, и като цяло не разбирам от техника и бях писал тема, да ми се препоръча обектив хубав, и ми казаха, че е старо тялото и няма смисъл, и за това реших да не наливам пари в него, а да поизчакам и да си взема нешо качествено, и обектива не му е от най-добрите, и за сега исках някой компактен, оборотен така да се каже апарат, който да е наистина нещо бюджетно но да си струва. Наистина ви благодаря, за мненията. И тези гледам добри екземпляри сега, за цена около 100тина лева.

Публикацията е редактирана (05-11-20 23:51)

Дата:   06-11-20 11:28

Благодаря за коментара. Така като не съм запознат, мога ли да ви помоля да ми предложите ориентировъчни модели, ако не ви затруднявам. Благодаря, предварително.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »