Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за критика и съвети относно видео.
Автор: cvetanov95   
Дата:   13-11-18 22:02

Здравейте! Пиша тук за критика, мнения и съвети.

https://www.youtube.com/watch?v=ABARPv6vpPs&t=1s
Видео
https://www.youtube.com/watch?v=ABARPv6vpPs&t=1s

Любител съм, но не спирам да се уча (сам), доколкото това е възможно. За аудиото - вече си купих външен микрофон. Знам, че има много трептения и липсва стабилизация. Ще се осъвършенствам.

Видеото е направено един вид на шега не бях подготвен както трябва. Буквално за един ден го направих заснемане обработка всичко.

Ще съм благодарен на всякакви коментари и мнения. Благодаря предварително :)

П.п. За видео обработката: Толкова ли са важни bitrate.

-Canon 1100d, Tamron 17-55 mm 2.8 f

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за критика и съвети относно видео.
Автор: Crocodile   
Дата:   13-11-18 22:11

Купи си апарат за видео , аз ползвам Panasonic FZ300 и външен микрофон за бюджетни репортажи като този . Битрейта е важен за качеството на картината , важни са и навиците .

За обработка дори и комп не ти трябва , нужен ти е андроид със средни за 2018г. характеристики и програма за видеообработка , мога да ти пратя тези които ползвам аз .

Публикацията е редактирана (13-11-18 22:16)

Автор: asahi   
Дата:   13-11-18 23:23

"осъвършенствам" и "kv. Humata (gr. Lom) v Evropa 2018 g." означават едно - ниска езикова култура. Наеми някой да ти пише текстовете.
Когато интервюираш изчаквай отговора на интервюирания и не говори върху неговия глас. Става гълчава, кавга. За вашия етнос това може да е нормален стил на комуникация, но на други прави лошо впечатление.
Когато миксираш звука се старай текстът да остане разбираем. Ако залае куче нека не заглушава говорещия.
Бива да си направиш някакъв сценарий кога какво се случва във видеото, да помислиш как да подредиш нещата и как ще въздействат. На хартия, с думи, ред по ред. Така ще откриеш, че ти се губи връзката между кадрите, че зрителят не добива представа за квартала, а за боклука покрай пътя.
Ако ще правиш някакво трагично внушение гледай да не снимаш нахилени и добре облечени млади цигани, както и пияници. Никого няма да трогнат.
Внушението Европа 2018 е много тъпо. Тези хора оттам отдавна са се пласирали в Европа. В Хумата са останали пияниците. Героите ти го казват.

И въобще ако искаш да си интересен не разказвай, че водата е мокра. В този квартал има по-интересни истории - намери ги и ги покажи. Иначе падаш под Карбовски, а това си е доста ниско.

Ето нещо късо, бюджетно и запомнящо се.

Автор: tili   
Дата:   14-11-18 10:56

Няма да те критикувам, по-скоро ще ти дам съвет за операторската ти работа. Спри се на едно място все едно ще снимаш снимка, композирай кадъра и снимай кратко - няколко секунди, след това се премести за нов кадър и пак същото, избягвай зума, не върти камерата и не се разхождай докато снимаш, остави движението да е вътре в кадъра. Успех!

Автор: obscureman   
Дата:   16-11-18 20:24

Много хубави репортажни кадри между другото и като за новобранска работа е чудесно - предава много атмосфера и излъчване. Проблемите са да натрупате повече опит с ръчния фокус и да държите по-стабилизирана картината, но хващате силни моменти - другото ще си дойде с времето. Камерата за подобен тип снимане няма съществено значение - всички марки предлагат подходящи за целта тела, ако крайният продукт ще е FHD...

Автор: TishoZZ   
Дата:   20-11-18 22:50

За да се осигури успешен старт на едно дете, задължително то трябва да бъде обучавано и по чужд език. Например, може да се потърсят различни варианти за обучение по английски език за деца – курсове, частни уроци, онлайн обучения или книжки. Идеите са доста.

Публикацията е редактирана (13-09-21 18:15)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »