Автор: MrPhoto
Дата: 07-06-18 08:14
Наскоро и аз правих рисърч, защото ми се развали телефона и търсих втора ръка до посочения от теб бюджет.
Основен критерий беше камерата, защото аз ползвам телефон единствено за говорене и снимане.
Два дена отделих да гледам видеа и сравнявах iphone 6, lumia 1020 /това предполагам знаеш с каква камера е/, сонито, за което е писано по-горе и самсунг .. който отговаря - 6 или подобно беше.
С най-голямо прискърбие следва да кажа, че най-добре се справяше самсунг, който аз никога няма да купя, след това айфон /може би като пост ми хареса най-вече, едва ли оптически превъзхожда лумията/, сонито и лумията не ме грабнаха особено като цялостно представяне. Вероятно след обработка файлът на лумията ще изяде останалите, но някак ... предполагам имах по-големи очаквания от него.
Тези новите - хуявеи, хтц-та и подобни, за мен са неща без характер и не бих купил никогаШ, макар на нещо от въпросните китайски играчки слагат лайка.
Така че си останах в айфон отбора като най-добро общо съотношение цена-качество.
|
|