Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Последната серия на GOT...
Автор: georgioiv   
Дата:   28-08-17 22:42

Наслада за сетивата.
Брутална, в добрия смисъл, фотографска визия. Не си спомням да съм гледал толкова красив филм скоро. Заслужаваше си да направят всичките сезони заради тази серия [smile]

Задължително гледайте на много голям екран в най-доброто възможно качество.
 Re: Последната серия на GOT...
Автор: hotsnail   
Дата:   28-08-17 23:54

визията беше яка ама сценария вече е толкова плосък, че едвам се трае. Не можах, да се насладя на епизода....

Някъде четох, че било много силен епизод, като някакъв по-важен епизод от Далас, дето всички с нетърпение чакали през 80-те. Всъщност съм съгласен - аз Далас не можех да го издържа. Май последното подобно творение което издържах беше Изаура

Публикацията е редактирана (29-08-17 01:00)
Автор: mitpis   
Дата:   29-08-17 00:53

кой номер е сезона в момента и как се казва серията?
Автор: PhotoBo   
Дата:   29-08-17 04:01

ха, жена ми го гледа до мен в момента, никога не съм го гледам, не ми остава време за сериали, но тя самата споделя подобно мнение, като това на gorbi!
Автор: kvakioh   
Дата:   29-08-17 13:06

Ох, отдавна съм чел приказки от Андерсен...никой вече не ги коментира, поне 1% от запалеността за тази мега телевизионна приказка сега.
Сериалът е абсурден, с много неточности. Нещо като Хари Потър за възрастни. Макар че не съм го гледал този магьосник.
Мога да го направя тоя фантасмагоричен сериал по-дълъг от "Дързост и красота", но нямат толкова пари...Богато ми е въображението.
Автор: guciguci   
Дата:   29-08-17 13:12

Като започнаха да излизат сериите на седми сезон,изгледах отново всичките 6 сезона,преди да започна 7-ми. Може да има неточности,може наистина да се придвижват между севера и юга,като между два близки квартала,но като цяло сериалът е приятен за гледане. Дори мога да кажа,че най-приятния и с най-висок бюджет. Гледайте,отпускайте и не се тормозете много с подробности.

Публикацията е редактирана (29-08-17 13:13)
Дата:   29-08-17 13:15

Само като видях някакви синкави същества как копират червени същества по изглед от Star Wars и ми стана ясно, че това нещо е негледаемо...Или е по-скоро за домакини с по-богато въображение над индийските сериали.
Факт е, че светът е полудял по приказката. Който има време и тръпка е добре дошло. Явно действа и за стимулиране на правене на деца. Не по близка кръвна връзка обаче...
Автор: Джъмбо   
Дата:   29-08-17 14:02

целия сезон яко боза... даже не са успели да го напълнят толкова са безидейни
протяжност и скука... няма друг сезон дето да съм гледал по 5-6 пъти часовника на серия
Дата:   29-08-17 14:13

Най-тежкото е, че с гледане на 1 епизод и половина от точно този сезон можах да "предскажа" предишни измислици-премислици. Ако имаше "Милион и едно желания" още по БГ телевизията, бате Влади щеше да го коментира този сериал.
Автор: georgioiv   
Дата:   29-08-17 14:16

Съдържанието не съм го коментирал... [smile]

Визията на последния епизод, обаче е шедьовър [smile] [smitten]
Дата:   29-08-17 14:18

Като за последно е явно визията...
Факт е, че явно е доста интересен, за всички между 15 и 99.
Дата:   29-08-17 14:31

Абе предните сезони си бяха наред. Съгласен съм с Джъмбо. Дори сезон 7 имаше някои сносни неща. Просто вчерашния и още един два епизода тоя сезон прекалено ми прижълтяха и замязаха на латино драма.

С Горби също съм съгласен, че вчерашния епизод е от най-зрелищните неща, дето съм гледал. Графично много добре направено - декори, костюми, постановките на отделните сцени. Просто перфектна работа.

Сега сини, зелени човечета и в междузвездни войни не са ги измислили. Дори може би не са измислени в киното. Всъщност междузвездни войни, като почнаха с шарените човечета в 1-ви епизод се изложиха яко спрямо първите 3 епизода......та ще ме прощаваш квако ама примера не е добър.
Дата:   29-08-17 14:40

Сините приличат 1:1 на единия червен сит от STAR WARS, пак не си гледал като хората, Кирил.
Автор: next_time   
Дата:   29-08-17 14:40

Ако някой е чел книгите ще знае че филма е направо подвиг.
Последния сезон не съм го гледал, но имайки предвид че е писан под натиска на зрителския интерес явно е още по голям подвиг.
Сериала се държи съвсем плътно по книгата и какво се случва не зависи от хората работещи върху филма. Писателя сигурно още не може да повярва какъв късмет е извадил. Той е филмовия еквивалент на оня кореец с гагнам стайл, който ситурно всяка сутрин си гледа банковата сметка и не вярва на очите си.

А ако трябва да се търси смисъл ... то и в междузвездни войни няма нищо смислено, но прибират огромни печалби.
Дата:   29-08-17 14:45

квако в кой епизод се появи това малоумно червено чучело??? и кое му беше оригиналното???

ПП Писах ти точно за червеното чучело между другот преди малко. Тая дискусия сега е излишна. Гледал съм star wars - слаба работа е всичко след първите 3 епизода. Някои като епизод едно и седем граничат с пародия на първите 3.

Публикацията е редактирана (29-08-17 14:49)
Дата:   29-08-17 14:51

Не е оригинално да сложиш главата на герой/фигура от един фантастичен сериал като само промениш цвета и го сложиш за герой в друг сериал. Никога не съм коментирал, че STAR wars е велик или нещо такова, обсъждам гол като таблица с цифри за техника факт.
Darth Maul от STAR WARs става заледен синкав герой от GOT.
Oтделно можеше да не спят по роднински в GOT, има достатъчно персонажи. Но явно дотолкова стига фантазията.
Не ми е интересно това, по-готино ми е за камери и неща за снимане да си говорим. Че е ефектно сериалчето, има си ги най-новите неща.

Публикацията е редактирана (29-08-17 14:53)
Автор: e-mil   
Дата:   29-08-17 15:42

Автор: kvakioh
Дата: 29-08-17 14:18
"Като за последно е явно визията..."

Не е съвсем за последно. През октомври започват да снимат осмия сезон.

Автор: next_time
Дата: 29-08-17 14:40
"Сериала се държи съвсем плътно по книгата и какво се случва не зависи от хората работещи върху филма. Писателя сигурно още не може да повярва какъв късмет е извадил."

Много даже си зависи от хората, понеже Джордж Мартин не е само писател, а и един от ко-изпълнителните продуценти на сериала. Едно от задълженията на изпълнителния продуцент е да надзирава писането на сценариите, да одобрява драматургичните линии и т.н. Затова в американските екипи ко-изпълнителният продуцент обикновено е младша длъжност за помощник, която се изпълнява от сценарист или режисьор - в смисъл да дава творчески идеи. Но в случаите, когато я заема писателят на оригиналната история, то той най-често е един от водещите в сценарния екип.
Отделно прехвърлянето от книга на екран винаги, ама винаги е свързано с много ограничения - не само бюджетни, не само с графиците за снимане, но и творчески. Така че няма как сценарият да не зависи от хората работещи върху филма.
То даже има достатъчно изписано за разликите между книгите и сериала.
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Differences_between_books_and_TV_series

А пък стартът на цялата продукция също не е късмет. Мартин е търсел екранизация и даже е получавал примамливи предложения за кино творба. Но не е искал цялата сага да бъде съкращавана в няколко филма както "Властелинът на пръстените". Затова е търсел ТВ екранизация с голям бюджет и даже е смятал, че именно HBO може да се справи. Пробемът му бил, че те дотогава не са снимали фентъзи, а и е нямал подходящите хора, с които да се съюзи.
Съответно срещата му с двамата луди продуценти си е плод на тези търсения. Д. Б. Уайс научава за книгите в разговор с литературния агент на Мартин, който чисто и просто ги е рекламирал пред него, като възможност за екранизация.
Дата:   29-08-17 15:44

Аз мога да им дам материал докъм 88-и сезон...
Дата:   29-08-17 15:46

доста фентъзита и фантастика съм прочел, любим жанр са ми но гамето няма да го прочета, поне за сега не ме блазни ич...
и без това си препрочитам по някое от космическите криминалета на тимъти зан - един най-добрите продължители на стар варс [cool] [cool]
Автор: Don_Diego   
Дата:   29-08-17 16:00

Спят по роднински, защото е важна "съставка" в книгите. Не е самоцелно. Пък и те още не знаят, че са леля и племенник. Джонката може да има морална дилема, но Денерис не...
[smilie5]

А сериалът е чук. Няма аналог сред конкуренцията. И задминава по епичност много претенции на Холивуд за мащаб и визия. Телевизията е новото кино. И нямам нищо против, особено с наложилата се тенденцията киносалоните да се превръщат в закусвални където ходят невъзпитани, рупащи, говорещи по телефона и помежду си копеленца...

Претенциите за сценария са ми непонятни. В крайна сметка 6 сезона героите се развиваха, пътуваха, изясняваше се тяхната мотивация, събитията се пресякоха и все някога трябва да дойде развръзката. Пък и маса герои умряха, няма вече толкова време за интриги и комплоти- не останаха играчи...

Ако някой е чел книгите ще знае че филма е направо подвиг.
Последния сезон не съм го гледал, но имайки предвид че е писан под натиска на зрителския интерес явно е още по голям подвиг.

Глупости. Няма такова нещо. Още в края на пети сезон стана ясно, че сериалът ще изпревари литературния източник. Апропо, поредицата няма как да е чалга версия на фентъзи епосите, за каквото намеквате... "Песен за огън и лед" определено се различава от типичното фентъзи и точно заради това имаше успех. И като книга и като сериал. Апропо, един от малкото тв продукти които успяват за 7 години да имат позитивен тренд за гледаемост. В повечето случаи графиката е обратна. Седем години по късно, един епизод се гледа от толкова хора колкото 2011-та са гледали цял сезон от 10 епизода.
Автор: tziko   
Дата:   29-08-17 16:08

На третия сезон по средата, започнах да умирам от скука и реших да преустановя гледането, преди да съм умрял напълно. От тогава, не ме вълнува развитието.
Автор: Mihalaki   
Дата:   29-08-17 16:32

аз на един епизод заспах, ма на другия ден си го догледах...
Дата:   29-08-17 16:33

Седем години по късно, един епизод се гледа от толкова хора колкото 2011-та са гледали цял сезон от 10 епизода. - и след това си казва: коп"уета аз май нещо се прее@@х [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: Don_Diego   
Дата:   29-08-17 16:38

Който иска, може и прее.ан да се чувства.

На мен ми е тотален кеф... както казах, кино на малкия екран. И не изглежда евтино- нито като игра, нито като мащаб, нито като снимки, звук, музика... който има проблем със сценария, може да ми посочи какъвто и да е сериал в момента и ще му анализираме поне 10 нелогични момента, нереални ситуации и измислени мотивировки...
Дата:   29-08-17 16:46

бе то и малката булка им е кеф на някои ама не значи, че струва нещо... толкова слаб и предвидим сезон не е имало от години в никой сериал [smilie23]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.