Автор: IDA
Дата: 08-08-17 17:51
Хотснейл,
Най-сетне нещо смислено от теб. Благодаря ти за тази статия, която ПЕРФЕКТНО обяснява, защо Сони А9 никога няма да бъде моята камера, дори и да имах парите да си я купя, заедно с обективите и всички необходими принадлежности. Причината, както я е описал и авторът, е изключително проста. Опитвам се да бъда фотограф, а не спортен състезател. При мен снимките започнаха да стават в момента, в който осъзнах, че ако нещо не ми се получава както трябва, причината е изцяло в мен и в липсата на достатъчно практика и фотографски умения, а не във фототехниката. Най-приятелски те съветвам и ти да я осъзнаеш тая проста истина, да спреш да харчиш космически суми за последния писък на технологиите, (чудя се, как те търпи жена ти такъв ), да хванеш апарата, който имаш сега и да се посветиш на снимането. Уверявам те, че много скоро, като усетиш, как започваш да задобряваш, фотографията ще ти носи много повече радост, удоволствие и дълготрайно удовлетворение от малкото дни, които ти остават до излизането на следващия модел на Сони и терзанията, как ще събереш парите за него. Послушай ме, няма да сбъркаш!
|
|