Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 nikon1 S2
Автор: Vali054   
Дата:   26-06-17 00:08

Здравейте,моля Ви искам да купя NIKON S2. Моля за мнение на колеги,които имат този или от серията NIKON1!! текст

Отговори на това съобщение
 Re: nikon1 S2
Автор: asahi   
Дата:   26-06-17 09:41

Защо го предпочиташ? За какво ще го ползваш?

Автор: lamerko   
Дата:   26-06-17 13:17

Играл съм си малко с такова - ако си се насочил към него само заради марката - по-добре се огледай за нещо друго... не им е силата там :)

Автор: vali054   
Дата:   26-06-17 13:58

Просто исках по-малък,но с по-голяма матрица и с RAW.Имам Nikon coolpix P80.Купих го 2008 год.и скам да го подменя с по-малък.Обективите за този сегмент са много евтини,което сущо е нещо.Не желая да ставам професионалист,но качеството на снимките ще е по-добро./имайки впредвид матрицата и обектива/.

Автор: asahi   
Дата:   26-06-17 14:46

NIKON S2 е филмова камера.

Nikon 1 S2 е твоето сапунерче. Матрицата хич не е голяма, но за този размер тяло бива. Щом те кефи - взимай. Не е много пари. Ако мислиш да изграждаш система този Никон не е добрата основа.

Автор: vali054   
Дата:   26-06-17 15:43

Благодаря на всички Ви. Не мисля да надграждам тоза "сапунерче",но един-два обектива може да се купят.Имам внуци,ходим често навън.Миналата година бехме в Австралия,там е малкия ни син. Има какво да се гледа и документира.А иначе годините са ми много...

Автор: pstoev   
Дата:   26-06-17 16:03

това е сапунерка със сменяеми обективи. за същите пари и размер, но с по-голяма матрица можеш да вземеш: сони некс, олимпус или панасоник 4/3

Автор: crocodile   
Дата:   27-06-17 13:35

В базара има olimpus e-pl3 с 2 обектива , чанта и карта за съвсем прилични пари .

Автор: crocodile   
Дата:   27-06-17 13:37

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=94439

Мисля че на тоя комплект не му липсва нищо а и цената е смешна.
Ако кажеш и колко ти е бюджета може и друго да се намери [beer]
Примерно аз навсякъде си нося един panasonic LX7 и ми върши страхотна работа , намират се запазени бройки за около 400 лв и се събира в джоб , и олимпуса и панасоника ще са голям прогрес в сравнение с стария ви апарат [shtrak]

Публикацията е редактирана (27-06-17 13:45)

Автор: samurai2   
Дата:   27-06-17 13:57

crocodile[smilie24]
интересно апаратче...замислям се[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »