Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте!
Успях да създам няколко екшъна /Actions/ във PS CS 5 Portable версия, резултатите от които много си харесвам. Не намерих начин да мога да ги съхраня и защитя така от пропадане на програмата, както и да ги пренеса в друго копие. Едва ли ще мога да ги пресъздам отново. Моля, ако знае някой как става да каже. Ще съм много благодарен!...:)
Записваш си екшъните в една папка и после тази папка си я записваш където пожелаеш на твърдите си дискове.
При повторно зареждане на фотошопа /независимо дали е безплатен или платен/зареждаш тази папка с екшъни
Jk.freeman, дайте моля имейл за да Ви пратя някое и друго копие и да не се дразните. Мисля, чрез свободния DOX може да стане. Имам шестица, седмица, CS3, CS4, CS5!
Aleksandr: за това, което получаваш, цената е много добра - под 25 лева на месец (цената включва последните версии на Photoshop CC, Lightroom CC и разни карантии).