Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Уроци
Автор: test1011   
Дата:   30-12-16 17:00

Здравейте, наскоро си писах с Георгий Чернядьев (Georgy Chernyadyev) и искам да закупя едни уроци за ретуш от него но ми се струват доста - 400 лева , та искам да питам няколко човека ако искат да си разделим сумата и да ги вземем понеже за уроци ми е непосилна тази сума, пишете на ЛС , колкото повече се съберем толкова по малка ще е сумата
 Re: Уроци
Автор: sherbit   
Дата:   30-12-16 17:31

Бях останал с впечатление, че само чантите ти струват колкото вади на някой, който се изказа рода за един месец. А иначе май Таня Маркова e човека, цените нямам идея как са.
Автор: lord_kik   
Дата:   30-12-16 17:43

Ко каза ко?
Дата:   30-12-16 17:46

На автора на темата само чантата струвала толкова, колкото изкарвали на месец целия род на човек на средна възраст, "дръзна"л да му каже 2-3 приказки в друга тема.
Дата:   30-12-16 17:55

не бяха точно 2-3 приказки, но с хора на които основната им професия е сервитьор, барман или нещо подобно не искам с такива да водя дискусии на тема фотография, елементарни сметки се правят @sherbit, уроците не мога да ги препродам после докато всякаква друга техника , оборудване и аксесоари лесно се продават , близко е до акъла за човек който може да си прави сметките :)
Автор: mmjm   
Дата:   30-12-16 18:08

Доколкото знам уроци се преподават, а не препродават, т.е. с наученото можеш да изкараш едни пари, които евентуално ще покрият разходите за уроци, „близко е до акъла....сметките“
Дата:   30-12-16 18:12

Аз съм инженер от 15 години, работил съм и работя в големи международни компании с милиардни капитали. Определям изикванита за продукти на стойност милиони.Хвали ми се след години,може да си нещо, сега снимаш по чалготеките и то незадоволително като гледам.

Онова за чантите го каза на човек уважаван във форума, твърде културен да ти влезе на ниското ниво. След някоя година, когато надживееш успеха от идването в София от село ще разбереш, че не си бил прав.
Дата:   30-12-16 18:27

е добре де, вие инжинерите форум нямате ли си че чак тука се мъкнете, изинжинерствайте си един форум братчето и тва е... та не знам защо се имате за голямата работа Софиянци и всичко останало за вас е провинция като се има в предвид какво е казал Хемингуей за морето и провинцията .. та кой съм аз или ти , че да го успорваме, колкото повече продължаваш да пишеш толкова повече се излагаш човек
Автор: mmjm   
Дата:   30-12-16 18:33

Ти се изложи достатъчно бре човек, ти си първо поколение софиянец, Шербета въобще няма подобни напъни, доста далеч е оттук [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   30-12-16 18:36

От морето до чалготеките в Студентски град не е голяма стъпка в развитието.
ИнжЕнер, обърка го два пъти в едно изречение.
Успех със сватбите, това ще ти е най-големия напредък в живота с това мислене.
Дата:   30-12-16 18:41

sherbit, аз чалга не снимам, не съм снимал няма и да снимам :)
Автор: iliyanb   
Дата:   30-12-16 18:44

Авторче, мож да впечатляваш 17 годишни кифли екскурзиантки от Долна Малина с тон "братчето ми" в ниско ниво "диско-клубове" по южното море. Тук никой не е заслужил нееднократно показаното от теб такова поведение, дължащо се на един неотминал още период в живота, за който най-характерни са младежките пъпки и борбата с тях. Не ти трябват уроци по обработка, а уроци по възпитание и ограмотяване, за които може и да е късно. Ти не беше ли този дето специално отделяше по 2-3 часа на кадър за перфектен ретуш и показваше еталони тук из форума, с претенциозното название "истински ретуш", а?[smilie18] Не беше ли и този дето вадеше с "фотография" "кинти" колкото цялата рода на еди кой се непознат съфорумец?[smilie18]
Дата:   30-12-16 18:59

не знам кой мога да впечатля но се надявам да не впечатлявам хора като теб , че тогава наистина ще започна да се притеснявам.. не знаеш в кои клубове съм снимал и снимам но няма и да ти се доказвам като цяло на теб :)

Междо другото да, отделям понякога доста време на кадър за ретуш (като гледам това е тъмна индия за теб) но винаги може да се научи още нещо за ретуша като техника (и сега следва в ограничените ви мозъци "ха, мен па да ма учи някъв как да си обработвам снимките")
Автор: steeens   
Дата:   30-12-16 19:02

[smilie18] [smilie18] [smilie18] ОМГ...
Автор: Admin   
Дата:   30-12-16 19:05

Здравейте,

в тази тема няма повече нищо полезно, което да може да се каже.
Апелираме към спазване на добрия тон, не само в тази, но и в други теми.

Безцелното сравнение с материални възможности и техника е смешно, безмислено и далеч от мъдростта. Оставете други да се изказват за вашите умения и житейски постижения.
Нека когато ви дойде да кажете някоя простотия за колега, да си я задържите и му я кажете, когато лично се видите, ако желанието ви не се е променило.

Затваряме темата.

Весело посрещане на Новата Година на всички!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена